![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
heyy kluci aj všimol som vysokú internetu, zatiaľ čo počítač je voľnobehu a myslel, že by bolo dobré mať nejaký program, aby prerušil mojej internetu a zároveň aj stlačte tlačidlo alebo sumthing ušetriť šírku pásma. Vie niekto o programe, ktorý môže urobiť? (a zadarmo jeden s šťastie)
vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chcel by som zistiť, prečo sa vaše používanie je vysoká, zatiaľ čo pri voľnobehu. Možno máte nejaký malware vo vašom počítači.
|
|||
|
|||
|
im istý im vírus zadarmo ... ak by bol vírus by som o tom vedieť (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot)
Potrebujem nejaký program, kde môžem odrezať internet, Trend Micro má možnosť pre toto, ale aj diddnt si ju nainštalovať .... |
|
|
|||
|
|||
|
Dalo by sa vždy vypnúť pripojenie. Neviem o žiadne programy, ktoré striktne kusy internet off. Internetové pripojenie nie je príliš problematické buď ... trvá len tak dlho, ako reseting vašej IP (oprava pripojenie k sieti). Dúfam, že tento nápad pomôže.
|
|
|
|||
|
|||
|
To je pravda o maleware taky. Iný dobrý snažiť, aby vám podrobné hlásenia zo svojho systému, spolu s ne ťažké na váš počítač ... Spyware Terminator .. Možno budete chcieť skúsiť hľadá chybu s iným programom ... Vy môže dôjsť k poškodeniu, ktoré malware a prostě tě nemusí vedieť.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Potom choď do Pridať / Odobrať programy a vybrať si zmeniť, vyberte voľbu vám deselected a bude ju nainštalovať.
|
|||
|
|||
|
dobrý hovor 4D
|