мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Требам Интернет Острижи Програм Сачувај Усаге Док Им доколичење?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 04:33
Мембер Гроуп

хеыы момачки ја сам приметио високу интернет коришћења рачунара, док је празан ход и мислио да ће бити добра идеја да се добије програм прекризити моју интернет док сам гурање дугме или сумтхинг чување бандуитх. се било ко да зна од програма који могу то учинити? (онај са бесплатним срећа)

хвала
Old 20. јуни 2009, 05:22
Администратор Гроуп

Желим сазнати зашто сте користили док је висока доколичење. Можда имате неких злонамерних програма на рачунару.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 20. јуни 2009, 05:24
Мембер Гроуп

им им сигурни вирус слободан ... ако је вирус бих да знам о њему (Тренд Мицро, ууу.онецаре.цом, Спыбот)

ја праведан потреба програм где ја могу прекризити интернет, Тренд Мицро има опцију за то али ја дидднт одлучите инсталирати ....
Old 4. јули 2009, 07:25
Нови члан групе

Могло би увек онемогућите везу. Не знам за било који програм који строго интернет цутс офф. Интернет веза није превише узнемирује или ... траје само док ресетинг Ваша ИП (поправљање мрежне везе). Надам се ова идеја помаже.
Old 4. јули 2009, 07:28
Нови члан групе

То је истинита о малеуаре превише. Још једна добра да покуша да ће вам дати детаљна извјештаја о твој систем, уз не тешка на вашем систему ... Спыуаре Терминатор .. Те моћ оскудица за пробати хандсоме за буг са другим програмом ... Ыоурс мај бити оштећен од злонамерних програма и ыа не само то знам.
Old 5. јули 2009, 14:36
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы рыаннатханс View Post
Тренд Мицро има опцију за то али ја дидднт одлучите инсталирати ....
Затим идите на Додај / Уклони програме, и изаберите променити, а затим изаберите опцију коју неозначене и она ће га инсталирали.
Old 5. јули 2009, 21:30
Нови члан групе

добар позив 4Д
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц