![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеыы момачки ја сам приметио високу интернет коришћења рачунара, док је празан ход и мислио да ће бити добра идеја да се добије програм прекризити моју интернет док сам гурање дугме или сумтхинг чување бандуитх. се било ко да зна од програма који могу то учинити? (онај са бесплатним срећа) хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим сазнати зашто сте користили док је висока доколичење. Можда имате неких злонамерних програма на рачунару.
| |||
| |||
| им им сигурни вирус слободан ... ако је вирус бих да знам о њему (Тренд Мицро, ууу.онецаре.цом, Спыбот) ја праведан потреба програм где ја могу прекризити интернет, Тренд Мицро има опцију за то али ја дидднт одлучите инсталирати .... |
|
| |||
| |||
| Могло би увек онемогућите везу. Не знам за било који програм који строго интернет цутс офф. Интернет веза није превише узнемирује или ... траје само док ресетинг Ваша ИП (поправљање мрежне везе). Надам се ова идеја помаже. |
|
| |||
| |||
| То је истинита о малеуаре превише. Још једна добра да покуша да ће вам дати детаљна извјештаја о твој систем, уз не тешка на вашем систему ... Спыуаре Терминатор .. Те моћ оскудица за пробати хандсоме за буг са другим програмом ... Ыоурс мај бити оштећен од злонамерних програма и ыа не само то знам. |
|
| |||
| |||
| Затим идите на Додај / Уклони програме, и изаберите променити, а затим изаберите опцију коју неозначене и она ће га инсталирали. |
|
| |||
| |||
| добар позив 4Д |