![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| süre benim bilgisayar rolântide ve iyi bir fikir benim İnternet kesmek için bir program sırasında i düğmeye basmak veya bant genişliği tasarrufu için sumthing almak olacağını düşündüm Heyy çocuklar i fark yüksek bir İnternet kullanımı var. herkesin bu yapabileceğiniz bir program biliyor? (şans ile birlikte ücretsiz bir) teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden, kullanım sırasında yüksek rolântide bulmak olacak. Belki de PC'nizde bazı kötü amaçlı yazılım var.
| |||
| |||
| Sohbet Sohbet emin virüs ücretsiz ... varsa bir virüs hakkında da (Trend Micro bilemez oldu www.onecare.com, Spybot) Ben sadece, Trend Micro i İnternet kesilmiş bir programa ihtiyacı olan ama diddnt .... yüklemek için tercih için bir seçenek var |
|
| |||
| |||
| Her zaman bağlantı devre dışı bırakmak olabilir. Ben kesinlikle kapalı İnternet kesintileri programlar bilmiyorum. İnternet bağlantısı çok da zahmetli değil ... gibi IP Sıfırlanmasını olarak uzun sürer () ağ bağlantısı tamir. Umarım bu fikir yardımcı olur. |
|
| |||
| |||
| Bu maleware hakkında da doğru. Bir başka biri değil ağır olan sistem üzerinde sistem ayrıntılı bir rapor verecek denemek için ... Spyware Terminator .. Başka bir program ile bir hata arıyorum denemek isteyebilirsiniz ... Senin için kötü amaçlı yazılım tarafından bozulmuş olabilir ve seni sadece bilmiyor olabilir. |
|
| |||
| |||
| Add girmek / Kaldır programları ve değiştirmek isterseniz, o zaman seçilmemiştir ve onu yükleyecek seçeneğini seçin. |
|
| |||
| |||
| iyi arama 4D |
![]() |
|
| Bookmarks |