![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy я помітив, хлопці у мене є висока використання Інтернету, а мій комп'ютер на холостому ходу і подумав, що буде гарною ідеєю, щоб отримати програму відрізати мій інтернет, а я натиснути кнопку або Sumthing щоб зберегти пропускну здатність. Хто-небудь знає програми, які можуть це зробити? (безкоштовна з одного удачі) спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би дізнатися, чому ваша використання висока а холостому ходу. Може бути, у вас є шкідливі програми на ваш комп'ютер.
| |||
| |||
| І. І. впевнений вірус вільно ... Якби був вірус я б знав про це (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot) Мені просто потрібна програма, де я можу відрізати Інтернет, Trend Micro має можливість для цього, але я diddnt вибрати встановити його .... |
|
| |||
| |||
| Ви завжди можете відключити з'єднання. Я не знаю жодної програми, що, строго скорочень інтернет Off. Інтернет-з'єднання не надто занепокоєння або ... займає рівно стільки, скидання Ваш IP (ремонт мереж зв'язку). Надії ця ідея допомагає. |
|
| |||
| |||
| Це правда про maleware теж. Іншим гарним, щоб спробувати що дасть вам докладний звіт вашої системи, а не важким у вашій системі ... Spyware Terminator .. Ви можете спробувати шукати помилку в іншу програму ... Ваш відгук може бути пошкоджено від шкідливих програм і я просто не могла знати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потім перейдіть в "Додати / Видалити програми, і виберіть Змінити, потім виберіть потрібний варіант обраний, і встановлять його.
| |||
| |||
| Good Call 4D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання ЦП на 94% без програми Runnings | mpenney | Процесори, материнські плати RAM & | 14 | 5 листопада 2009 14:09 |
| Високі пам'яті з використанням Internet Explorer | shenfei | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 1 червня 2009 14:23 |
| MS Office замерзає при збереженні | AlanB | Office Suites & Застосування | 0 | 23 травня 2009 11:44 |
| Зберегти Інтернету, не буде Stay Free як і його | YRTNEG | Off Topic Discussion | 3 | 15 квітня 2009 11:15 |
| Забули Інсталяційні диски .... необхідно зберегти в програмі | turnerlostatsea | General Software чат | 4 | 6 жовтня 2008 14:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |