менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Мені потрібен інтернет обрізаний Програма Зберегти зносу при Im холостому ходу?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 04:33
Член групи

Default Мені потрібен інтернет обрізаний Програма Зберегти зносу при Im холостому ходу?

Heyy я помітив, хлопці у мене є висока використання Інтернету, а мій комп'ютер на холостому ходу і подумав, що буде гарною ідеєю, щоб отримати програму відрізати мій інтернет, а я натиснути кнопку або Sumthing щоб зберегти пропускну здатність. Хто-небудь знає програми, які можуть це зробити? (безкоштовна з одного удачі)

спасибо
Old 20 червня 2009, 05:22
Адміністратор групи

Default Мені потрібен інтернет обрізаний Програма Зберегти зносу при Im холостому ходу?

Я хотів би дізнатися, чому ваша використання висока а холостому ходу. Може бути, у вас є шкідливі програми на ваш комп'ютер.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 червня 2009, 05:24
Член групи

І. І. впевнений вірус вільно ... Якби був вірус я б знав про це (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot)

Мені просто потрібна програма, де я можу відрізати Інтернет, Trend Micro має можливість для цього, але я diddnt вибрати встановити його ....
Old 4 липня 2009, 07:25
Нові члени групи

Ви завжди можете відключити з'єднання. Я не знаю жодної програми, що, строго скорочень інтернет Off. Інтернет-з'єднання не надто занепокоєння або ... займає рівно стільки, скидання Ваш IP (ремонт мереж зв'язку). Надії ця ідея допомагає.
Old 4 липня 2009, 07:28
Нові члени групи

Це правда про maleware теж. Іншим гарним, щоб спробувати що дасть вам докладний звіт вашої системи, а не важким у вашій системі ... Spyware Terminator .. Ви можете спробувати шукати помилку в іншу програму ... Ваш відгук може бути пошкоджено від шкідливих програм і я просто не могла знати.
Old 5 липня 2009, 14:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав ryannathans View Post
Trend Micro має можливість для цього, але я diddnt вибрати встановити його ....
Потім перейдіть в "Додати / Видалити програми, і виберіть Змінити, потім виберіть потрібний варіант обраний, і встановлять його.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 5 липня 2009, 21:30
Нові члени групи

Good Call 4D
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Використання ЦП на 94% без програми Runnings mpenney Процесори, материнські плати RAM & 14 5 листопада 2009 14:09
Високі пам'яті з використанням Internet Explorer shenfei Веб-браузери & FTP-клієнти 0 1 червня 2009 14:23
MS Office замерзає при збереженні AlanB Office Suites & Застосування 0 23 травня 2009 11:44
Зберегти Інтернету, не буде Stay Free як і його YRTNEG Off Topic Discussion 3 15 квітня 2009 11:15
Забули Інсталяційні диски .... необхідно зберегти в програмі turnerlostatsea General Software чат 4 6 жовтня 2008 14:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.