![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja je dobio belkin G Wireless USB mrežni prilagodnik f5d7050 za moje mentalno računalo oko mjesec dana prije sam zakačen ga i počeo raditi, ali otprilike tjedan dana da bi se reći da je spojen onda prekinute u roku sekunde. pa sam reinstilled program, ali nakon što ga završite instilling mali prozor poped up "inicijalizirate winsock nije uspjelo." Što to znači? i kako se to popraviti? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hvala vam što ste ću isprobati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sony Vaio ATI 9700 Mobile pitanja - ATI Control Panel nije inicijalizirate | arfoltz1982 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 2. kolovoz 2009 11:12 |
| Intel Express Installer - The application failed to inicijalizirate uspješno-(E04412) | TheDihDah | Općenito Software Chat | 0 | 5. lipnja 2009 08:52 |
| Vb. Exe pokazuje aplikacija nije ispravno inicijalizirati 0xc0000005 | voipjuice | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 23. svibanj 2009 00:52 |
| Ms dos upit nije uspjelo? | matthew03 | Općenito Software Chat | 1 | 30. listopad 2008 08:21 |
| Mogu samo da se spojite na Internet in siguran način, čak i nakon popravka winsock | danpat1983 | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 27. studeni 2007 21:24 |
| Thread Tools | |
| |