![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ја је добио Белкин Г Уирелесс УСБ мрежни адаптер ф5д7050 за моје ментално рачунар око месец дана пре сам закачен га и почео да ради, али отприлике недељу дана да би се рећи да је спојен онда прекинуте у року секунде. па сам реинстиллед програм, али након што га завршите инстиллинг мали прозор попед уп "иницијализирате уинсоцк није успело." Шта то значи? и како се то поправити? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Хвала вам што сте ћу испробати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соны Ваио АТИ 9700 Мобиле питања - АТИ Цонтрол Панел није иницијализирате | арфолтз1982 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 2 аугуст 2009 11:12 |
| Интел Експресс инсталиран - Тхе апплицатион фаилед то иницијализирате успешно-(Е04412) | ТхеДихДах | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 5. јуна 2009 08:52 |
| ВБ. Ексе показује апликација није исправно покрене 0ксц0000005 | воипјуице | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 0 | 23 мај 2009 00:52 |
| Мс дос упит није успело? | маттхеу03 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 октобар 2008 08:21 |
| Могу само да се спојите на то унутра сигуран начин, чак и након поправке уинсоцк | данпат1983 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 27 новембар 2007 21:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |