![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| текущата ми интернет връзка се управлява чрез ADSL модем, а на гърба на моя компютър и поставете RJ11 кабел RJ11 в гнездото, просто достатъчно! Аз бях вече направи дом, който е създание кабел инсталирана, всичко, което имам сега е кабел с RJ45 конектор и без гнездо на гърба на моя компютър да се включи в него: ( Аз бях казал и се нуждаят от Ethernet адаптер, за да купува ASUSNX1001 Fast Ethernet мрежов адаптер, инсталиран хардуер и драйвери и нищо не се случва какво има, някой някакви идеи? или съм купил нещо лошо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искаш ли PCI мрежова карта.
| |||
| |||
| Но не е същото, както аз просто купих, но друга марка? Ето аз купих-рано ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Директно |
|
| |||
| |||
| Добре, така ще трябва да коригира оборудване. Какви са ви включване в? Модем? Router? Има ли връзка зелената светлина върху вашето оборудване и за посочената нова мрежова карта? |
|
| |||
| |||
| кабела, който идва от ТВ / кабелна кутия свещите директно в гърба на партньорите ми компютър (който е как съм онлайн сега) да взема това, повече от просто мрежова карта тя има в своя компютър? |
|
| |||
| |||
| Вие сте загубили ми половинка. Ако вашата онлайн какво проблемът? А не, ако тя се свързва чрез кабел RJ45 тя се използва стандартна 10/100 мрежова карта. |
|
| |||
| |||
| Аз съм в момента с моите партньори бр. но ние искаме да се използва мината, тъй като на бърз др. Аз сте инсталирали нови 10/100 мрежова карта в моя компютър, но не мога да получите онлайн с нея Забравих да спомена Така се мигащи зелена светлина |
|
| |||
| |||
| Десен, Така че ... Има ли зелената светлина върху връзката ви оборудване? |
|
| |||
| |||
| Да. мигащи зелена светлина |
|
| |||
| |||
| А мисля, че мога да знам защо, просто му дойде до мен. С NTL / Богородица, когато TV Каре открива нов компютър в мрежата, което трябва да се регистрирате него. При отваряне на Internet Explorer за първи път, че следва да се пренасочи към екрана за вход за вашия набор-горната кутия. Ако doesn't точка вашия уеб браузър, за да> HTTPS: / / autoreg.autoregister.net / start.html Опитайте това. |