![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje současné připojení k internetu probíhá přes ADSL modem a v zadní části počítače i zapojte kabel RJ11 do RJ11 zásuvka, jednoduchý dost! Jsem nyní přestěhovala domě, který má Wight kabel instalován, všechny jsem je kabel s konektorem RJ45 a žádná zásuvka v zadní části počítače připojit ji to: ( Byl jsem řekla Potřebuji ethernet adaptér, tak koupil ASUSNX1001 Fast Ethernet síťové karty, nainstalované hardwaru a ovladačů a nic se neděje Co je špatně, žádné nápady někdo? nebo jsem koupil špatně? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chceš PCI síťová karta.
| |||
| |||
| Ale není v tom, že stejně jako jsem koupil, ale jinou značku? Zde je jeden i koupil starší 10/100 NIC ASUS NX1001 PCI RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Ok, takže k opravě zařízení. Co jste připojováním do? Modem? Router? Jste dostat zelenou odkaz světla na vašem zařízení a na uvedené nové síťové karty? |
|
| |||
| |||
| kabelu, který pochází z TV / kabel krabici svíček přímo do zadní části mé partnery ks (což je, jak jsem online teď) jsem si ji, jeho více než jen síťovou kartu, že má ve svém počítači? |
|
| |||
| |||
| Ztratil jste mě mate. Pokud váš online co je problém? A ne, když ona se připojuje přes RJ45 kabel je použití standardní 10/100 síťová karta. |
|
| |||
| |||
| Já jsem v současné době používá moji partneři ks. ale chceme používat jako je to moje rychlejší atd.. I've instalovány nové 10/100 síťová karta v mém PC, ale i can't get online s ním zapomněl zmínit se mi přerušované zelené světlo |
|
| |||
| |||
| Vpravo, Takže ... Jste dostat zelenou odkaz světel ve vašem zařízení? |
|
| |||
| |||
| ano. blikající zelená kontrolka |
|
| |||
| |||
| Ah Myslím, že jsem poznal, proč se jeho pojď se mnou. S NTL / Panna, když TV Box nalezne nový počítač v síti, musíte se zaregistrovat. Při otevření Internet Exploreru se poprvé mělo by vás přesměrují na přihlašovací obrazovce pro váš set-top box. Pokud je doesnt bodu svého webového prohlížeče na> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Zkuste to. |