![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje trenutne internet priključak se pokreće preko ADSL modem, a na poleđini moj pc i priključite kabel RJ11 na RJ11 utičnicu, jednostavna dovoljno! Sad sam se preselili kuća Wight kabel koji ima instalirane, sve imam sada je kabel s RJ45 konektor i utičnica no u pozadini moga pc priključiti ga na to: ( Ive 'bio je rekao da trebam Ethernet adapter, tako kupio jedan ASUSNX1001 Fast Ethernet mrežni adapter, instaliran hardver i drivere i ništa se ne događa što je krivo, bilo koji ideja bilo tko? ili sam kupila krivu stvar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želite PCI mrežne kartice.
| |||
| |||
| Ali nije to isto kao što sam kupila, ali neki drugi brand? Evo jedan sam kupio ranije ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Ok, tako da imate ispravnu opremu. Što plugging u? Modem? Router? Jeste li dobivanje zelenog svjetla link na Vaše opreme i na mreži, rekao je novi karticu? |
|
| |||
| |||
| kabel koji dolazi sa TV / kabelska box utikači direktno u leđa mog partnera PC (koji je kako sam sada online) i uzmi ga, njegove više nego samo mrežna kartica je u svom računalu? |
|
| |||
| |||
| Ste izgubili mene drugarica. Ako je Vaš online što je problem? I ne, ako se ona povezuje putem kabela RJ45 ona koristi standardne 10/100 mrežne kartice. |
|
| |||
| |||
| Ja sam trenutno koristi moj pc partnera. ali mi želite koristiti kao da je minski brži itd.. Ive 'instaliran novi 10/100 mrežna kartica u mojem pc ali ne mogu dobiti online sa njom zaboravio napomenuti da sam uzimajući treperi zeleno svjetlo |
|
| |||
| |||
| Desno, Dakle ... Jeste li dobivanje zelenog svjetla link na svoju opremu? |
|
| |||
| |||
| da. treperi zeleno svjetlo |
|
| |||
| |||
| Jao, ja mislim da znam zašto svibanj, njene samo dođe k meni. Sa NTL / Virgin kad TV Box otkriva nova računala na mreži, morate se registrirati. Kad je otvaranje Internet Explorer po prvi put trebala bi se preusmjeriti do login ekrana za svoj set-top box. Ako to se točka vašem web pregledniku kako bi> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Pokušajte to. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox | grewy29 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 1. lipnja 2009 15:35 |
| Sporo Internet Connection | ThisIsMyName | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 31 siječanj 2009 11:50 |
| LAN / Internet veza problemi | lloydwoodford91 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 26. svibanj 2008 05:38 |
| Internet priključak problem. | bumerang | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. prosinac 2007 16:32 |
| Internet priključak pomoć | asuvfr | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. listopad 2007 16:50 |
| Thread Tools | |
| |