![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| jelenlegi internet kapcsolat fut keresztül az ADSL modem, és a hátsó az én PC-i csatlakoztassa a kábel RJ11 egy RJ11 aljzat, egyszerűen elég! Már most költözött ház, amely a Wight-kábel telepítve, Én most egy kábelt egy RJ45 csatlakozó aljzat, és a hátsó az én pc Dalverseny azt, hogy: ( Már mondtam szükségem van egy Ethernet adapterrel, ezért vettem egy ASUSNX1001 Fast Ethernet hálózati kártya, beépített hardveres és a járművezetők, és nem történik semmi Mi baj van, valami ötleted anyone? Vettem vagy rossz dolog? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérsz egy PCI hálózati kártya.
| |||
| |||
| De nem, hogy ugyanaz, mint én most vettem, hanem egy másik márkát? itt van egy korábbi vettem NIC ASUS 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Ok, így lehetősége van a megfelelő felszerelések. Mit bedugásával be? Modem? Router? Are you getting a zöld fény a kapcsolatot a berendezést, és azt mondta az új hálózati kártya? |
|
| |||
| |||
| a kábel, amely a TV / kábel doboz plugs közvetlenül a hátsó az én partnerek db (ez milyen vonalban vagyok most) Azt hiszem, ennek több mint egy hálózati kártya van benne pc? |
|
| |||
| |||
| Ön elvesztette nekem haver. Ha az online Mi a probléma? És nem, ha nem csatlakozik kábelen keresztül egy RJ45 van használva szabvány 10/100 hálózati kártya. |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg használ az én partnerek db. de mi szeretnénk használni az enyémet, mert gyorsabb, stb. Én egy új, beépített 10/100 hálózati kártya az én pc de én nem tud online is felejtette el megemlíteni Én kapok egy villogó zöld fény |
|
| |||
| |||
| Jobb, Szóval ... Are you getting a zöld fény a kapcsolatot a készülék? |
|
| |||
| |||
| Igen. villogó zöld fény |
|
| |||
| |||
| Ah Azt hiszem tudom, miért, az csak jöjjön ide. Az NTL / Virgin, amikor a TV Box észlel, egy új számítógépet a hálózaton akkor töröljük. Amikor az Internet Explorer megnyitása az első alkalommal kell átirányítani, ha a bejelentkező képernyőn a set-top box. Ha ez nem pont webböngészőjében a> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Próbáld ki. |