![]() |
|
| |||
| |||
| הנוכחית שלי היא להפעיל חיבור לאינטרנט באמצעות מודם ADSL, וכן בחלק האחורי של המחשב שלי אני תקע את כבל RJ11 לתוך שקע RJ11, פשוט מספיק! עכשיו אני כבר עברה לבית שבו יש wight כבל מותקן, כל מה שיש לי עכשיו הוא כבל עם מחבר RJ45 ולא חור בחלק האחורי של המחשב שלי תקע את זה ל: ( אני כבר אמר שאני צריך מתאם Ethernet, אז קניתי ASUSNX1001 Fast Ethernet של מתאם הרשת, הותקנה חומרה ומנהלי התקנים ושום דבר לא קורה מה לא בסדר, כל רעיונות מישהו? או אם יש קניתי את הדבר הלא נכון? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אבל לא כל כך שונה, אני רק קונה, אך מותג אחר? הנה אחד קניתי קודמת ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC גלובל ישיר |
|
| |||
| |||
| אוקי אז יש לך את הציוד הנכון. מה אתה פקיקה לתוך? מודם? נתב? האם אתה מקבל את הקישור הירוק האורות שלך אמר על ציוד חדש כרטיס רשת? |
|
| |||
| |||
| הכבל אשר מגיע מן הטלוויזיה / כבלים ישירות לתוך תיבת plugs האחורי של השותפים שלי PC (שהיא איך אני מקוון כעת) אני לוקח את זה, את יותר רק כרטיס רשת שיש לה במחשב שלה? |
|
| |||
| |||
| אתה איבדו לי חבר. אם באינטרנט מה הבעיה? וגם לא, אם היא מתחברת באמצעות כבל RJ45 היא באמצעות כרטיס רשת 10/100 רגיל. |
|
| |||
| |||
| אני כרגע משתמש במחשב שלי שותפים. אבל אנחנו רוצים להשתמש בשם שלי זה מהיר יותר וכו '. אני כבר מותקן חדשה 10/100 כרטיס רשת למחשב שלי אבל אני לא יכול לקבל באופן מקוון עם זה שכחתי להזכיר אני מקבל את הברקה אור ירוק |
|
| |||
| |||
| ימין, אז ... האם אתה מקבל את הקישור אור ירוק על הציוד שלך? |
|
| |||
| |||
| כן. הברקה אור ירוק |
|
| |||
| |||
| אה אני חושב שאני יודע למה, את פשוט בא לי. עם NTL / הבתולה כאשר טלוויזיה תיבת מזהה מחשב חדש ברשת אתה צריך לרשום את זה. כאשר נפתח את Internet Explorer בפעם הראשונה הוא אמור להפנות אותך אל מסך הכניסה ל-בחר את תיבת הדף. אם זה הצבע שלך doesn't לדפדפן אינטרנט> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html נסה את זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP | grewy29 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 15:35 |
| חיבור אינטרנט איטי | ThisIsMyName | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 31 ינואר 2009 11:50 |
| LAN / בעיות התחברות לאינטרנט | lloydwoodford91 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 26 במאי 2008 05:38 |
| בעיה בחיבור האינטרנט. | בומרנג | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 דצמבר 2007 16:32 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | asuvfr | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 אוקטובר 2007 16:50 |
| שרשרת כלים | |
| |