![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano dabartinis internetas yra valdoma per ADSL modemas, ir mano PC I atgal Plug RJ11 kabelį prie RJ11 lizdas, gana paprasta! Aš dabar persikėlė namas, kuris Wight kabelis įrengtas, visos turiu dabar su RJ45 jungties kabeliu ir nėra mano PC atgal į lizdą prijungti prie ": ( Man buvo pasakyta, man reikia Ethernet adapteris, tad nupirko ASUSNX1001 Fast Ethernet tinklo plokštė, sumontuota įranga ir vairuotojams, ir nieko neįvyksta Whats wrong, any ideas anyone? ar aš nusipirkau blogas dalykas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norite PCI tinklo plokštę.
| |||
| |||
| Bet ne tokia pati, kaip aš ką tik nupirko, o kitą prekės ženklą? Štai vienas nusipirkau anksčiau Asus NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad turite reikiamą įrangą. Ką jūs įkišant į? Modemu? Router? Ar Jūs vis žalios šviesos nuorodą į savo įrangą ir sako nauja tinklo plokštę? |
|
| |||
| |||
| kabelis kuris ateina iš Televizija / Kabelinė dėžutė žvakės tiesiai į savo partneriais PC atgal (kuri, kaip aš dabar internete), aš turiu jį priimti, jos ne tik tinklo plokštė, ji turi savo PC? |
|
| |||
| |||
| Jūs netekote mane mate. Jei jūsų interneto whats problem? Ir ne, jei ji jungiasi per kabelis RJ45 ji yra, naudojant standartinę 10/100 tinklo plokštė. |
|
| |||
| |||
| Aš šiuo metu naudojasi savo partneriais vnt. bet mes norime naudoti minų jis greičiau ir pan. Aš įdiegta nauja 10/100 tinklo plokštę į savo PC, bet aš negaliu gauti internetu su ja užmiršo paminėti, kad gaunu mirksi žalia šviesa |
|
| |||
| |||
| Teisingas, Taigi ... Ar Jūs vis žalia nuorodą šviesos jūsų įranga? |
|
| |||
| |||
| Taip. mirksi žalia šviesa |
|
| |||
| |||
| O aš manau, gali žinoti, kodėl, jos tiesiog ateiti pas mane. Su NTL / Mergelių kai televizija Box aptinka naujų kompiuterių tinklo, turite jį užregistruoti. Kai atverti "Internet Explorer", pirmą kartą jis turėtų nukreipti jus į prisijungimo langą Jūsų set-top box. Jei tai nepadės taško savo interneto naršyklėje> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Išbandykite tai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nestabilus interneto ryšys - Cox Interneto tiekėjas | grewy29 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 1 birželis 2009 15:35 |
| Lėtas interneto ryšys | ThisIsMyName | Networking, Modems & VoIP | 7 | 31 sausis 2009 11:50 |
| LAN / Internet connection problemos | lloydwoodford91 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 26, 2008 05:38 |
| Internetas problema. | Boomerang | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 gruodis 2007 16:32 |
| Internetas Pagalba | asuvfr | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 spalis 2007 16:50 |
| Temos įrankiai | |
| |