![]() |
|
| |||
| |||
| mans pašreizējais interneta pieslēgums tiek vadīts caur ADSL modemu, un atpakaļ manu PC I spraudnis RJ11 kabeli RJ11 ligzda, pavisam vienkārši! Esmu tagad pārvietots māja, kura ir Wight kabelis instalēts, viss, kas man šobrīd ir kabelis ar RJ45 pieslēguma un ne kontaktligzda atpakaļ manu datoru pievienojiet to uz: ( Es esmu teicis i need Ethernet adapter, lai nopirka ASUSNX1001 Fast Ethernet tīkla adapteri, uzstāda datortehniku un šoferiem un nekas nenotiek whats nepareizi, any ideas anyone? vai esmu nopircis nepareizu lieta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs vēlaties PCI tīkla karti.
| |||
| |||
| Bet nav tas, ka tāpat kā es tikko nopircis, bet citu zīmolu? šeit ir viena es nopirku agrāk ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Ok, lai jums ir pareizs iekārtas. Ko jūs tapām vērā? Modems? Router? Vai jums kļūst zaļš saite apgaismojums jūsu iekārtu un teica, jaunu tīkla karti? |
|
| |||
| |||
| kabeli, kas nāk no TV / kabelis kaste sveces tieši aizmugurē manu partneru pc (kas, kā es esmu online now) i ņemt, tā vairāk nekā tikai tīkla karti viņa savā pc? |
|
| |||
| |||
| Jūs esat zaudējis mani mate. Ja jūsu tiešsaistes whats problēma? Un nē, ja viņa pieslēdzas caur RJ45 kabelis viņa izmanto standarta 10/100 tīkla karti. |
|
| |||
| |||
| Es pašlaik izmanto manu partneri gab. bet mēs vēlamies izmantot mine, jo tas ir ātrāks utt. Es uzinstalēju jaunu 10/100 tīkla karti savā pc, bet es nevaru saņemt tiešsaistē ar to aizmirsa pieminēt es saņemu mirgojoša zaļā gaisma |
|
| |||
| |||
| Labais, So ... Vai jums kļūst zaļš saite lukturi uz jūsu iekārtas? |
|
| |||
| |||
| jā. mirgojoša zaļa gaisma |
|
| |||
| |||
| Ah es domāju, ka es varētu zināt, kāpēc tās tikai nāk pie manis. Ar NTL / Virgin kad TV Box atrod jaunu datoru tīkla jums to reģistrēt. Atverot Internet Explorer pirmo reizi tā jānovirza, lai jūs pieteikšanās ekrānu Jūsu televizora pierīce. Ja tas doesn't punktu jūsu interneta pārlūkprogrammai> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Try that. |
![]() |
|
| Bookmarks |