![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mój obecny uruchomić połączenie internetowe jest za pośrednictwem modemu ADSL, a w plecy mojego komputera i podłącz kabel RJ11 do gniazda RJ11, proste wystarczy! I've teraz przeniósł się dom, który wight kabel zainstalowany, wszystko co mam teraz jest kabel z wtykiem RJ45 i gniazdo z tyłu komputera do podłączenia go do: ( Zostałem poinformowany, że muszę Ethernet Adapter, więc kupił jeden ASUSNX1001 karta sieciowa Fast Ethernet, zainstalowany sprzęt i sterowniki i nic się nie dzieje whats wrong, ktoś jakieś pomysły? czy ja kupił coś złego? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcesz karta sieciowa PCI.
| |||
| |||
| Ale nie jest taki sam, jak i po prostu kupił, ale innej marki? Oto jeden Kupiłem wcześniej NIC 10/100 PCI ASUS NX1001 RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Ok, więc do usunięcia urządzenia. Co ty na połączenie? Modem? Router? Czy masz zielonego światła na link sprzętu i powiedział nowe karty sieciowej? |
|
| |||
| |||
| kabel, który pochodzi z TV kablową polu zapłonowe bezpośrednio do tyłu moje partnerów szt. (co jest jak jestem online teraz) i jej wziąć jej więcej niż tylko karta sieciowa ma w swoim komputerze? |
|
| |||
| |||
| Musisz stracił do mnie oficer. Jeśli online whats the problem? A nie, jeśli łączy się poprzez kabel RJ45 ona jest za pomocą standardowego karta sieciowa 10/100. |
|
| |||
| |||
| Jestem obecnie partnerów za pomocą mojego komputera. ale chcemy korzystać kopalni to szybciej itp.. I've zainstalowana nowa karta sieciowa 10/100 w moim komputerze ale nie mogę go dostać online Zapomniałem wspomnieć I'm getting migające zielone światło |
|
| |||
| |||
| Prawo, Więc ... Czy masz zielonego światła na link sprzętu? |
|
| |||
| |||
| tak. migające zielone światło |
|
| |||
| |||
| Ach, myślę, że wiedzieli, dlaczego jej tylko przyjść do Mnie. Z NTL / Virgin gdy TV Box wykrywa nowego komputera w sieci, trzeba go zarejestrować. Po otwarciu programu Internet Explorer po raz pierwszy należy przekierować użytkownika do ekranu logowania dla set-top box. Jeśli doesnt pkt przeglądarkę internetową do> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Spróbuj tego. |