mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Conexiune la Internet de ajutor

Reply

Thread Tools
Old 9 aprilie 2007, 12:34
Grupul de stat

meu actual conexiune la internet este condus printr-un modem ADSL şi, în spatele meu PC i conectaţi RJ11 cablu într-o mufă RJ11, destul de simplu!
M-am mutat acum casa care a individ cablu instalat, tot ce am acum este un cablu cu un conector RJ45 şi nici o priză în partea din spate a PC-ul meu să-l în priză pentru a: (
Mi sa spus am nevoie de un adaptor ethernet, asa ca a cumparat o ASUSNX1001 Fast Ethernet adaptor de reţea, şi hardware-ul instalat driver-ele şi nu se întâmplă nimic

ce este greşit, orice idei pe cineva? I-am cumpărat sau au greşit ceva?
Old 9 aprilie 2007, 13:09
Administrator Group

Ai nevoie de un card de reţea PCI.

Un plus de valoare 10/100 NIC Adaptor

Adaptoare USB sunt lente şi fiabile în opinia mea.

Dave.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 9 aprilie 2007, 13:20
Grupul de stat

Dar nu este acelaşi ca şi faptul că tocmai am cumparat, dar un alt brand?

Iată o am cumpărat mai devreme ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Direct
Old 9 aprilie 2007, 13:23
Administrator Group

Bine, deci va trebui să corecta echipamente.

Ce ai de tamponare în? Modem? Router?

Sunteţi obtinerea verde luminile de pe link-ul de echipamente şi a spus cu privire la noua reţea carte?
Old 9 aprilie 2007, 13:27
Grupul de stat

de cablu, care vine de la TV / cablu cutie prize direct în spatele meu parteneri PC (care este cum Sunt online acum) i ia-o, sa mai mult decât o reţea carte de-a ei în bucăţi?
Old 9 aprilie 2007, 13:32
Administrator Group

Ai pierdut-mi colega.

Dacă dumneavoastră online ce este problema?

Şi nu, dacă ea se conectează prin intermediul unui cablu RJ45 ea este folosind un card de reţea 10/100.
Old 9 aprilie 2007, 13:41
Grupul de stat

Eu sunt în prezent cu ajutorul PC-ul meu de parteneri. dar ne-o dorim pentru a utiliza ca a mea e mai rapid, etc. Am instalat un nou card de reţea 10/100 în bucăţi, dar nu pot să intru online cu ea

uitat să menţioneze Sunt obţinerea unei aprinde lumina verde
Old 9 aprilie 2007, 13:43
Administrator Group

Corect,

Deci ...

Sunteţi obtinerea de link-ul verde luminile de pe echipamente?
Old 9 aprilie 2007, 13:44
Grupul de stat

da. aprinde lumina verde
Old 9 aprilie 2007, 13:54
Administrator Group

Ah Cred că am mai stiu de ce, doar sa vii la mine.

Cu NTL / Virgine TV Box când detectează un nou computer din reţea, va trebui să-l înregistreze.

Când de deschidere a Internet Explorer, pentru prima dată ar trebui să vă redirect la ecranul de login pentru set-top box.

În cazul în care doesnt punctul dvs. de web browser-ului pentru a> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html

Încearcă asta.
Reply

Register