![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| meu actual conexiune la internet este condus printr-un modem ADSL şi, în spatele meu PC i conectaţi RJ11 cablu într-o mufă RJ11, destul de simplu! M-am mutat acum casa care a individ cablu instalat, tot ce am acum este un cablu cu un conector RJ45 şi nici o priză în partea din spate a PC-ul meu să-l în priză pentru a: ( Mi sa spus am nevoie de un adaptor ethernet, asa ca a cumparat o ASUSNX1001 Fast Ethernet adaptor de reţea, şi hardware-ul instalat driver-ele şi nu se întâmplă nimic ce este greşit, orice idei pe cineva? I-am cumpărat sau au greşit ceva? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie de un card de reţea PCI.
| |||
| |||
| Dar nu este acelaşi ca şi faptul că tocmai am cumparat, dar un alt brand? Iată o am cumpărat mai devreme ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Bine, deci va trebui să corecta echipamente. Ce ai de tamponare în? Modem? Router? Sunteţi obtinerea verde luminile de pe link-ul de echipamente şi a spus cu privire la noua reţea carte? |
|
| |||
| |||
| de cablu, care vine de la TV / cablu cutie prize direct în spatele meu parteneri PC (care este cum Sunt online acum) i ia-o, sa mai mult decât o reţea carte de-a ei în bucăţi? |
|
| |||
| |||
| Ai pierdut-mi colega. Dacă dumneavoastră online ce este problema? Şi nu, dacă ea se conectează prin intermediul unui cablu RJ45 ea este folosind un card de reţea 10/100. |
|
| |||
| |||
| Eu sunt în prezent cu ajutorul PC-ul meu de parteneri. dar ne-o dorim pentru a utiliza ca a mea e mai rapid, etc. Am instalat un nou card de reţea 10/100 în bucăţi, dar nu pot să intru online cu ea uitat să menţioneze Sunt obţinerea unei aprinde lumina verde |
|
| |||
| |||
| Corect, Deci ... Sunteţi obtinerea de link-ul verde luminile de pe echipamente? |
|
| |||
| |||
| da. aprinde lumina verde |
|
| |||
| |||
| Ah Cred că am mai stiu de ce, doar sa vii la mine. Cu NTL / Virgine TV Box când detectează un nou computer din reţea, va trebui să-l înregistreze. Când de deschidere a Internet Explorer, pentru prima dată ar trebui să vă redirect la ecranul de login pentru set-top box. În cazul în care doesnt punctul dvs. de web browser-ului pentru a> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Încearcă asta. |
![]() |
|