![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje súčasné pripojenie k internetu prebieha cez ADSL modem a v zadnej časti počítača i zapojte kábel RJ11 do RJ11 zásuvka, jednoduchý dost! Som teraz presťahovala dome, ktorý má Wight kábel inštalovaný, všetky jsem je kábel s konektorom RJ45 a žiadna zásuvka v zadnej časti počítača pripojiť ju to: ( Bol som povedala Potřebuji ethernet adaptér, tak koupil ASUSNX1001 Fast Ethernet sieťové karty, nainštalované hardvéru a ovládačov a nič sa nedeje Čo je zle, žiadne nápady niekto? alebo som kúpil zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chceš PCI sieťová karta.
| |||
| |||
| Ale nie je v tom, že rovnako ako som kúpil, ale inú značku? Tu je jeden i koupil starší 10/100 NIC ASUS NX1001 PCI RETPC Global Direct |
|
| |||
| |||
| Ok, takže na opravu zariadenia. Čo ste pripojovanie do? Modem? Router? Ste dostať zelenú odkaz svetla na vašom zariadení a na uvedené nové sieťové karty? |
|
| |||
| |||
| kábla, ktorý pochádza z TV / kábel krabici sviečok priamo do zadnej časti mojej partnermi ks (čo je, ako som online teraz) som si ju, jeho viac ako len sieťovú kartu, že má vo svojom počítači? |
|
| |||
| |||
| Stratil ste ma mate. Ak váš online čo je problém? A nie, keď ona sa pripája cez RJ45 kábel je použitie štandardnej 10/100 sieťová karta. |
|
| |||
| |||
| Já jsem v súčasnosti používa moji partneri ks. ale chceme používať ako je to moje rýchlejší atď. I've inštalované nové 10/100 sieťová karta v mojom PC, ale i can't get online s ním zabudli zmieniť sa mi prerušované zelené svetlo |
|
| |||
| |||
| Vpravo, Takže ... Ste dostať zelenú odkaz svetiel vo vašom zariadení? |
|
| |||
| |||
| áno. blikajúca zelená kontrolka |
|
| |||
| |||
| Ah Myslím, že som poznal, prečo sa jeho poď so mnou. S NTL / Panna, keď TV Box nájde nový počítač v sieti, musíte sa zaregistrovať. Pri otvorení Internet Exploreru sa prvýkrát malo by vás presmerujú na prihlasovacej obrazovke pre váš set-top box. Ak je doesnt bode svojho webového prehliadača na> https: / / autoreg.autoregister.net / start.html Skúste to. |