![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
моје тренутне интернет прикључак се покреће преко АДСЛ модем, а на полеђини мој пц и прикључите кабл РЈ11 на РЈ11 утичницу, једноставна довољно!
Сад сам се преселили кућа Уигхт кабл који има инсталиране, све имам сада је кабл са РЈ45 конектор и утичница но у позадини мога пц прикључити га на то: ( Иве 'био је рекао да требам Етхернет адаптер, тако купио један АСУСНКС1001 Фаст Етхернет мрежни адаптер, инсталиран хардвер и дривер и ништа се не дешава што је криво, било који идеја било ко? или сам купила криву ствар? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Желите ПЦИ мрежне картице.
|
|||
|
|||
|
Али није то исто као што сам купила, али неки други бранд?
Ево један сам купио раније Асус НИЦ 10/100 ПЦИ НКС1001 РЕТПЦ Глобал Дирецт |
|
|
|||
|
|||
|
Ок, тако да имате исправну опрему.
Шта укопчавање у? Модем? Роутер? Јесте ли добијање зеленог светла линк на своје опреме и на мрежи, рекао је нови картицу? |
|
|
|||
|
|||
|
кабл који долази са ТВ / кабловска бокс утикачи директно у леђа мог партнера ПЦ (који је како сам сада онлине) и узми га, његове више него само мрежна картица је у свом рачунару?
|
|
|
|||
|
|||
|
Сте изгубили мене другарица.
Ако је Ваш онлине шта је проблем? И не, ако се она повезује путем кабла РЈ45 она користи стандардне 10/100 мрежне картице. |
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам тренутно користи мој пц партнера. али ми желите да користите као да је минско бржи итд. Иве 'инсталиран нови 10/100 мрежна картица у мој пц али не могу добити онлине са њом
заборавио напоменути да сам узимајући трепери зелено светло |
|
|
|||
|
|||
|
Десно,
Дакле ... Јесте ли добијање зеленог светла линк на своју опрему? |
|
|
|||
|
|||
|
да. трепери зелено светло
|
|
|
|||
|
|||
|
Јао, ја мислим да знам зашто мај, њене само дође к мени.
Са НТЛ / Виргин кад ТВ Бокс открива нова рачунара на мрежи, морате се регистровати. Кад је отварање Интернет Експлорер по први пут требало би се преусмерити до логин екрана за свој сет-топ бокс. Ако то се тачка вашем веб прегледачу како би> хттпс: / / ауторег.ауторегистер.нет / старт.хтмл Покушајте то. |