![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
моє поточне підключення до Інтернету виконується через ADSL-модем, і в задній частині мого ПК і підключіть RJ11 кабелю RJ11 розетка, досить просто!
Я зараз переїхала будинок, який Wight кабелю встановлена, все що я є зараз, кабель з роз'ємом RJ45 і не сокета в задній частині на моєму комп'ютері підключіть його до: ( Мені повідомили, що мені потрібно Ethernet-адаптером, тому купили ASUSNX1001 мережевого адаптера Fast Ethernet, встановленого обладнання і драйверів і нічого не відбувається Whats Wrong будь-які ідеї будь-якого? Або я купила не те? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви хочете карт PCI Network.
|
|||
|
|||
|
Але це не те ж саме, як я тільки що купив, але іншої марки?
Ось один я купив раніше ASUS NIC 10/100 PCI NX1001 RETPC по прямій |
|
|
|||
|
|||
|
ИТАК, ви повинні виправити обладнання.
Що ви на підключення? Модем? Маршрутизатор? Чи отримуєте ви зелені вогні на посилання вашого обладнання і каже про нову мережевої карти? |
|
|
|||
|
|||
|
кабель, що йде з телевізора / вилку кабелю безпосередньо у вікні задньої моїх партнерів PC (який, як я зараз онлайн) і вважати його більше, ніж просто мережевої карти вона має у своєму комп'ютері?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви втратили мене Mate.
Якщо ваш інтернет Whats проблема? І немає, якщо вона з'єднується за допомогою кабелю RJ45 вона використовує стандартний мережевою картою 10/100. |
|
|
|||
|
|||
|
Я в даний час використання моїх партнерів шт. але ми хочемо, щоб використовувати мій в це швидше тощо. Я встановив нову мережеву карту 10/100 на мій комп'ютер, але я не можу вийти в інтернет з нею
забув сказати, я отримую миготливий зелене світло |
|
|
|||
|
|||
|
Правий,
Отже ... Чи отримуєте ви зелений ліхтарі посилання на вашому обладнанні? |
|
|
|||
|
|||
|
Так. миготливий зелене світло
|
|
|
|||
|
|||
|
А мені здається, я знаю, чому, можливо, його просто приходять до мене.
Група NTL / Virgin, коли TV Box виявить новий комп'ютер в мережі, ви повинні його зареєструвати. При відкритті Internet Explorer в перший раз він повинен скерувати вас до Логін екран для приставки. Якщо це не крапка вашого веб навігації> HTTPS: / / autoreg.autoregister.net / start.html Спробуйте це. |