![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз тичам бързо тестове за моята връзка и получи правото около 11000kbps но всеки път, когато се опитате да гледате видео от YouTube или дори новината едва 10% от видеото товари също, когато се опитате да изтеглите файл, казват от свалени (точка) COM го получава около 10-25% готово тогава или замръзва, или казват, че не може да се извърши операцията, тъй като времето се. някакви идеи какво може да се окаже проблем? |
|
| |||
| |||
| ОК, така мисля, че ми е безжичен рутер, защото съм свързан директно към модема си и беше добре. Просто имат lowend belkin модел. но аз все още DONT разбирам защо би било времето изложени. някакви предложения? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изврял Интернет връзка - Кокс интернет доставчик | grewy29 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 1-во Юни 2009 15:35 |
| Бавно Интернет връзка | ThisIsMyName | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 31 Jan 2009 11:50 |
| LAN / интернет връзка проблеми | lloydwoodford91 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 26 май 2008 г. 05:38 |
| Интернет връзка проблем. | бумеранг | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 Декември 2007 16:32 |
| Интернет връзка помогне | daveonyx | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 9 април 2007 13:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |