menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Připojení k internetu pomoci

Reply

Thread Nástroje
Old 6. října 2007, 19:18
Nový člen skupiny

Default Připojení k internetu pomoci

Musím běžet rychlostní zkoušky pro moje připojení a dostat právo kolem 11000kbps ale vždy se snažím dívat na video na youtube, nebo dokonce i novinky sotva 10% z video načte také při pokusu o stažení souboru, řekněme od stažení (tečka) com je dostane asi 10-25% kompletní pak buď zamrzne, nebo říct, že nemůže být dokončena, protože Časový limit operace vypršel. jakékoliv nápady, co by mohl být problém?
Old 7. října 2007, 16:50
Nový člen skupiny

Default Připojení k internetu pomoci

OK tak si myslím, že je můj bezdrátový router, protože jsem připojen přímo k mým modem a bylo to v pohodě. Jen jsem se lowend Belkin model. ale i přesto dont pochopit, proč by se ukončí. nějaké návrhy?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nestabilní připojení k internetu - Internet Cox ISP grewy29 Sítě, Modemy & VoIP 0 1. červen 2009 15:35
Pomalé připojení k Internetu ThisIsMyName Sítě, Modemy & VoIP 7 31. leden 2009 11:50
LAN / Internet připojení problémy lloydwoodford91 Sítě, Modemy & VoIP 7 26. května 2008 05:38
Připojení k internetu problém. boomerang Sítě, Modemy & VoIP 1 7 prosince 2007 16:32
Připojení k internetu pomoci daveonyx Sítě, Modemy & VoIP 11 9 dubna 2007 13:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.