![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Musím běžet rychlostní zkoušky pro moje připojení a dostat právo kolem 11000kbps ale vždy se snažím dívat na video na youtube, nebo dokonce i novinky sotva 10% z video načte také při pokusu o stažení souboru, řekněme od stažení (tečka) com je dostane asi 10-25% kompletní pak buď zamrzne, nebo říct, že nemůže být dokončena, protože Časový limit operace vypršel. jakékoliv nápady, co by mohl být problém? |
|
| |||
| |||
| OK tak si myslím, že je můj bezdrátový router, protože jsem připojen přímo k mým modem a bylo to v pohodě. Jen jsem se lowend Belkin model. ale i přesto dont pochopit, proč by se ukončí. nějaké návrhy? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nestabilní připojení k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 1. červen 2009 15:35 |
| Pomalé připojení k Internetu | ThisIsMyName | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 31. leden 2009 11:50 |
| LAN / Internet připojení problémy | lloydwoodford91 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 26. května 2008 05:38 |
| Připojení k internetu problém. | boomerang | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 7 prosince 2007 16:32 |
| Připojení k internetu pomoci | daveonyx | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 9 dubna 2007 13:59 |
| Thread Nástroje | |
| |