μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Σύνδεση στο Internet βοηθήσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6ης Οκτωβρίου 2007, 19:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση στο Internet βοηθήσει

Έχω ταχύτητα τρέχει για δοκιμές και να μου σύνδεση δικαίωμα γύρω 11000kbps αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο youtube ή ακόμη και την είδηση μόλις το 10% των βίντεο φορτώνει επίσης όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου από πω κατεβάσετε (dot) com θα παίρνει περίπου 10-25% ολοκληρωθεί τότε είτε παγώνει ή λένε ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, επειδή ο χρόνος της λειτουργίας. καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Old 7 Οκτ. 2007, 16:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση στο Internet βοηθήσει

Εντάξει, λοιπόν, θεωρώ ότι είναι ασύρματο δρομολογητή μου, γιατί συνδέεται άμεσα με μόντεμ μου, και ήταν ωραία. Απλώς έχουν lowend Belkin μοντέλο. i dont αλλά εξακολουθεί να καταλάβω γιατί θα είναι το χρονικό όριο. οποιεσδήποτε προτάσεις;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ασταθείς σύνδεσης στο Internet - Internet Cox ISP grewy29 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 1 Ιουν 2009 15:35
Αργή σύνδεση ThisIsMyName Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 31 Ιαν 2009 11:50
LAN / Internet προβλήματα σύνδεσης lloydwoodford91 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 26η Μαΐου 2008 05:38
Πρόβλημα σύνδεσης στο Internet. μπούμερανγκ Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 7 Δεκ 2007 16:32
Σύνδεση στο Internet βοηθήσει daveonyx Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 11 9 Απρ 2007 13:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.