![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ταχύτητα τρέχει για δοκιμές και να μου σύνδεση δικαίωμα γύρω 11000kbps αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο youtube ή ακόμη και την είδηση μόλις το 10% των βίντεο φορτώνει επίσης όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου από πω κατεβάσετε (dot) com θα παίρνει περίπου 10-25% ολοκληρωθεί τότε είτε παγώνει ή λένε ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, επειδή ο χρόνος της λειτουργίας. καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, λοιπόν, θεωρώ ότι είναι ασύρματο δρομολογητή μου, γιατί συνδέεται άμεσα με μόντεμ μου, και ήταν ωραία. Απλώς έχουν lowend Belkin μοντέλο. i dont αλλά εξακολουθεί να καταλάβω γιατί θα είναι το χρονικό όριο. οποιεσδήποτε προτάσεις; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασταθείς σύνδεσης στο Internet - Internet Cox ISP | grewy29 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 1 Ιουν 2009 15:35 |
| Αργή σύνδεση | ThisIsMyName | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Ιαν 2009 11:50 |
| LAN / Internet προβλήματα σύνδεσης | lloydwoodford91 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 26η Μαΐου 2008 05:38 |
| Πρόβλημα σύνδεσης στο Internet. | μπούμερανγκ | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 7 Δεκ 2007 16:32 |
| Σύνδεση στο Internet βοηθήσει | daveonyx | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 9 Απρ 2007 13:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |