menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pripojenie k internetu pomoci

Reply

Thread Tools
Old 6. októbra 2007, 19:18
Nový člen skupiny

Default Pripojenie k internetu pomoci

Musím bežať rýchlostnej skúšky pre moje pripojenie a dostať právo okolo 11000kbps ale vždy sa snažím pozerať na video na youtube, alebo dokonca aj novinky sotva 10% z video načíta aj pri pokuse o prevzatie súboru, povedzme od stiahnutia (bodka) com je dostane asi 10-25% kompletnú potom buď zamrzne, alebo povedať, že nemôže byť dokončená, pretože uplynul časový limit operácie. akékoľvek nápady, čo by mohol byť problém?
Old 7. októbra 2007, 16:50
Nový člen skupiny

Default Pripojenie k internetu pomoci

OK tak si myslím, že je môj bezdrôtový router, pretože som pripojený priamo k mojim modem a bolo to v pohode. Len som sa lowend Belkin model. ale aj napriek tomu dont pochopiť, prečo by sa ukončí. nejaké návrhy?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP grewy29 Siete, Modemy & VoIP 0 1. jún 2009 15:35
Pomalé pripojenie k Internetu ThisIsMyName Siete, Modemy & VoIP 7 31. január 2009 11:50
LAN / Internet pripojenie problémy lloydwoodford91 Siete, Modemy & VoIP 7 26. mája 2008 05:38
Pripojenie k internetu problém. boomerang Siete, Modemy & VoIP 1 7 decembra 2007 16:32
Pripojenie k internetu pomoci daveonyx Siete, Modemy & VoIP 11 9 apríla 2007 13:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.