мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Интернет прикључак помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. октобар 2007, 19:18
Нови члан групе

Default Интернет прикључак помоћ

Имам трчање брзином тестови за моју везу и добити право 11000кбпс око али сваки пут кад покушам гледати видео на ЫоуТубе, па чак и за новинаре једва 10% од видео учита и када пробати за скидати податке из један рећи Доунлоад (дот) цом га добија око 10-25% довршено онда било фреезес или кажу да се не може довршити због операције временски оут. било који идеја шта би могао бити проблем?
Old 7. октобар 2007, 16:50
Нови члан групе

Default Интернет прикључак помоћ

У реду, тако мислим да је мој радио рутери јер сам спојен директно на мој модем и то је био у реду. ЈА праведан имати лоуенд Белкин модел. али ја још увек не разумем зашто би било тиминг оут. било који сугестија?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нестабилна Интернет Цоннецтион - Интернет ИСП Цокс греуы29 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 1. јуна 2009 15:35
Споро Интернет Цоннецтион ТхисИсМыНаме Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 31 јануар 2009 11:50
ЛАН / Интернет веза проблеми ллоыдуоодфорд91 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 26 мај 2008 05:38
Интернет прикључак проблем. бумеранг Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 7 децембар 2007 16:32
Интернет прикључак помоћ давеоныкс Нетуоркинг, Модем & ВоИП 11 9 април 2007 13:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц