![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам трчање брзином тестови за моју везу и добити право 11000кбпс око али сваки пут кад покушам гледати видео на ЫоуТубе, па чак и за новинаре једва 10% од видео учита и када пробати за скидати податке из један рећи Доунлоад (дот) цом га добија око 10-25% довршено онда било фреезес или кажу да се не може довршити због операције временски оут. било који идеја шта би могао бити проблем? |
|
| |||
| |||
| У реду, тако мислим да је мој радио рутери јер сам спојен директно на мој модем и то је био у реду. ЈА праведан имати лоуенд Белкин модел. али ја још увек не разумем зашто би било тиминг оут. било који сугестија? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нестабилна Интернет Цоннецтион - Интернет ИСП Цокс | греуы29 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 1. јуна 2009 15:35 |
| Споро Интернет Цоннецтион | ТхисИсМыНаме | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 31 јануар 2009 11:50 |
| ЛАН / Интернет веза проблеми | ллоыдуоодфорд91 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 26 мај 2008 05:38 |
| Интернет прикључак проблем. | бумеранг | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 7 децембар 2007 16:32 |
| Интернет прикључак помоћ | давеоныкс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 9 април 2007 13:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |