![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я біг Тести швидкості для мого з'єднання і отримати права навколо 11000kbps але кожен раз, коли я намагаюся подивитися відео на YouTube або навіть новини чи 10% відеоролика навантаження також при спробі завантажити файл говорити від завантаження (точка) COM це отримує близько 10-25% повної потім або "зависає" або сказати, що не може бути завершена, оскільки операції минув. будь-які ідеї, що може бути проблема? |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я думаю, це моя бездротового маршрутизатора, тому що я підключена безпосередньо до модему і це було прекрасно. Я просто lowend модель Бєлкін. але я все ще Dont розумію, чому це було б по тайм-ауту. будь-які пропозиції? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер | grewy29 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 червня 2009 15:35 |
| Повільне з'єднання з інтернет | ThisIsMyName | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 січня 2009 11:50 |
| LAN / проблеми підключення до Інтернету | lloydwoodford91 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 26 травня 2008 05:38 |
| Проблема підключення до Інтернету. | Boomerang | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 7 грудня 2007 16:32 |
| Підключення до Інтернету допомогу | daveonyx | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 9 квітня 2007 13:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |