менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення до Інтернету допомогу

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 жовтня 2007, 19:18
Нові члени групи

Default Підключення до Інтернету допомогу

Я біг Тести швидкості для мого з'єднання і отримати права навколо 11000kbps але кожен раз, коли я намагаюся подивитися відео на YouTube або навіть новини чи 10% відеоролика навантаження також при спробі завантажити файл говорити від завантаження (точка) COM це отримує близько 10-25% повної потім або "зависає" або сказати, що не може бути завершена, оскільки операції минув. будь-які ідеї, що може бути проблема?
Old 7 жовтня 2007, 16:50
Нові члени групи

Default Підключення до Інтернету допомогу

ИТАК, я думаю, це моя бездротового маршрутизатора, тому що я підключена безпосередньо до модему і це було прекрасно. Я просто lowend модель Бєлкін. але я все ще Dont розумію, чому це було б по тайм-ауту. будь-які пропозиції?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер grewy29 Мережа, Модеми & VoIP 0 1 червня 2009 15:35
Повільне з'єднання з інтернет ThisIsMyName Мережа, Модеми & VoIP 7 31 січня 2009 11:50
LAN / проблеми підключення до Інтернету lloydwoodford91 Мережа, Модеми & VoIP 7 26 травня 2008 05:38
Проблема підключення до Інтернету. Boomerang Мережа, Модеми & VoIP 1 7 грудня 2007 16:32
Підключення до Інтернету допомогу daveonyx Мережа, Модеми & VoIP 11 9 квітня 2007 13:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.