![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Аз скоро ще бъде закупуване на лаптоп и очевидно ще искате в интернет. В момента имам кабелна връзка в семейството десктоп PC, мисля, че неговата широколентова плащане, който включва телефона и девствена медии. И така, как мога да отида за получаване на интернет за лаптоп, има ли нещо, което трябва да се купят или е въпрос на друг Първи интернет връзка. Всички отговори ще бъдат много оценявам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате нужда от безжичен рутер кабел, че вашата Вирджински доставени модем ще включите в.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда .... се приема че това е Богородица кабел, Linksys WRT54G би било добър избор.
| |||
| |||
| Здравейте отново. Здравей имат лаптоп сега и рутер, който работи за девствена медии. Аз бях следваха инструкциите, аз основно поставите инсталационния диск в моя десктоп PC (които вече са имали достъп до интернет) и последва "лесно инсталиране съветника", които дойдоха. Всичко изглежда е работа, правилното осветление присъстват на рутера, моята интернет връзка е добре за десктоп компютър Аз обаче нямат връзка за лаптоп. Някой знае ли защо? Имате ли нужда от адаптер, лаптопа е безжична поддръжка, а не сте сигурни, ако на работния плот е все пак. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изврял Интернет връзка - Кокс интернет доставчик | grewy29 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 1-во Юни 2009 15:35 |
| Лаптоп за интернет връзка | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 21 | 15 Окт 2008 13:02 |
| Свързване на лаптоп с Интернет, нямат връзка | akhlaq768 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 24 Окт 2007 13:53 |
| Интернет връзка помогне | asuvfr | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 октомври 2007 16:50 |
| Интернет връзка помогне | daveonyx | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 9 април 2007 13:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |