![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. I bude brzy zakoupení notebooku a budou samozřejmě chtít internetu. V tuto chvíli mám kabelové připojení na rodiny desktopových PC, myslím, že jeho širokopásmového připojení, platby, která zahrnuje telefonní a panenského médií. Tak, jak mám jít, jak dostat internet na notebooku, je tam něco, co potřebujete koupit, nebo je to otázka, jak se dostat jinou internetovou přípojkou. Všech odpovědí by bylo velmi oceňována! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potřebovat bezdrátový směrovač kabel, že vaše Panny modem budou dodány do plug.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... předpokladem tohoto je Panenské Cable, je Linksys WRT54G by být dobrou volbou.
| |||
| |||
| Dobrý den znovu. Ahoj má laptop a hned směrovač, který pracuje pro panenský médií. Jsem se řídila pokyny, v podstatě jsem dal instalační disk v mém PC (které již přístup k internetu) a následovala 'snadnou instalaci průvodce', který přišel. Všechno se zdá být pracovní, správné osvětlení jsou na routeru, moje internetové připojení je v pořádku na počítači jsem však nemají připojení k notebooku. Kdokoliv víte proč? Potřebuji adaptér, notebooku je bezdrátové povolena, pokud nejste jisti, i když je na ploše. |