![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Θα είναι σύντομα την αγορά ενός laptop και θα ήθελα βεβαίως το διαδίκτυο. Αυτή τη στιγμή έχω μια ενσύρματη σύνδεση για την οικογένεια desktop PC, πιστεύω ότι η ευρυζωνική πληρωμής η οποία περιλαμβάνει το τηλέφωνο και παρθένο μέσα ενημέρωσης. Πώς θα πάω σχετικά με τη λήψη του διαδικτύου σε ένα φορητό υπολογιστή, υπάρχει κάτι που πρέπει να αγοράσουν ή να είναι ένα θέμα για να άλλη σύνδεση με το διαδίκτυο. Οι απαντήσεις θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα χρειαστείτε ένα ασύρματο δρομολογητή καλώδιο που σας παρέχεται η Virgin θα μόντεμ στην πρίζα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι .... Υποθέτοντας ότι αυτό είναι η Virgin Cable, την Linksys WRT54G θα ήταν μια καλή επιλογή.
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι. Γεια σου τώρα έχουν το φορητό υπολογιστή και ένα router που εργάζεται για το παρθένο μέσα ενημέρωσης. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες, θα θέσει ουσιαστικά την εγκατάσταση στο δίσκο μου desktop PC (τα οποία ήδη είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο) και ακολούθησε η «εύκολη εγκατάσταση του οδηγού», η οποία κατέληξε. Τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί, τα σωστά φώτα είναι παρόντες για το δρομολογητή μου σύνδεση στο internet είναι καλό για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου, ωστόσο, δεν έχουν καμία σχέση για το φορητό υπολογιστή. Όποιος γνωρίζει για ποιο λόγο; Χρειάζομαι έναν προσαρμογέα, ο φορητός υπολογιστής έχει τη δυνατότητα ασύρματης, δεν βέβαιος εάν η επιφάνεια εργασίας και αν είναι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασταθείς σύνδεσης στο Internet - Internet Cox ISP | grewy29 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 1 Ιουν 2009 15:35 |
| Laptop σύνδεση στο internet | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 21 | 15 Οκτ 2008 13:02 |
| Σύνδεση Laptop με το Internet, Δεν υπάρχει σύνδεση | akhlaq768 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 24 Οκτ 2007 13:53 |
| Σύνδεση στο Internet βοηθήσει | asuvfr | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 7 Οκτ 2007 16:50 |
| Σύνδεση στο Internet βοηθήσει | daveonyx | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 9 Απρ 2007 13:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |