![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Ja ću uskoro biti kupujete laptop i htijenje očito ištanje Internet. Trenutno imam ožičen vezu na obiteljskom desktop PC, mislim da je jedan njen širokopojasnog plaćanja koja uključuje telefon i djevice medija. Pa kako mogu ići oko dobivanja internetu na laptop, postoji nešto što trebate kupiti ili je to stvar uzimajući drugu internetsku vezu. Bilo koji odgovore bi bilo mnogo poštovati! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebat će vam kabel bežični ruter da je vaš modem dobivate Djevica će uključiti u.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... pretpostavljiv ovo je Djevica kabel, na Linksys WRT54G bi biti dobar izbor.
| |||
| |||
| Hello again. Hi ima laptop i sada usmjerivač koji radi za djevičansko medija. Ja sam slijedio upute, u osnovi sam staviti instalacijski disk u mojem desktop PC (koji je već imao pristup internetu), a slijedili 'lako instalirati čarobnjaka "koji je došao gore. Sve se čini se da radi, ispravan svjetla su prisutna na ruter, moja internet veza je fino za stolno računalo sam ipak nema veze za laptop. Bilo tko znati zašto? Je li potrebna adapter, bežični je laptop je omogućeno, ne siguran ako desktopu je ipak. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox | grewy29 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 1. lipnja 2009 15:35 |
| Laptop internet priključak | tinkerbell | Općenito Software Chat | 21 | 15. listopad 2008 13:02 |
| Laptop Spajanje na Internet, nema veze | akhlaq768 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 24. listopad 2007 13:53 |
| Internet priključak pomoć | asuvfr | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. listopad 2007 16:50 |
| Internet priključak pomoć | daveonyx | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 9. travanj 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |