![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Én hamarosan vásárol egy laptop, és természetesen szeretnénk az interneten. Abban a pillanatban, már a vezetékes kapcsolatot az asztali PC-család, úgy gondolom, hogy a szélessávú kifizetés, amely tartalmazza a telefon és a Virgin Media. Szóval hogyan tudom tájékoztasson, hogy az internet egy laptop, ott van valami, amit kell vásárolni, vagy ez a kérdés egyre újabb internet-kapcsolat. Minden válasz lenne nagyon méltányol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szüksége lesz egy vezeték nélküli routert, hogy a kábel Virgin szállítják majd csatlakoztassa a modemet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha .... feltételezve, hogy ez Virgin Cable, a Linksys WRT54G lenne a jó választás.
| |||
| |||
| Helló újra. Üdv a laptop, és most egy router, ami a szűz média. Én már követni az utasításokat, azt alapvetően, hogy a telepítő lemezt én asztali PC (ami már internet-hozzáférés), és utána a "könnyű telepíteni varázsló" lépett fel. Minden úgy tűnik, hogy működik, a megfelelő világítás van jelen a router, jó internet kapcsolat rendben van, a számítógép, én azonban már nem állnak kapcsolatban a laptop. Bárki, aki tudja, miért? Muszáj egy adaptert, a laptop vezeték nélküli engedélyezése, nem biztos, bár az asztalon van. |