![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. אני בקרוב יהיה רכישת מחשב נייד ויהיה ברור רוצה את האינטרנט. ברגע זה יש לי חיבור חוטית על המשפחה שולחן העבודה במחשב, אני חושב את התשלום של פס רחב הכולל את הטלפון ואת התקשורת בתולה. אז איך אני מקבל להתהלך האינטרנט על מחשב נייד, האם יש משהו שאני צריך לקנות או שזה עניין של חיבור לאינטרנט מקבל אחרת. כל תגובות יהיה מוערך מאוד! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תצטרך נתב אלחוטי כבל כי הבתולה סיפק את המודם יהיה תקע לתוך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן .... בהנחה שזה הבתולה כבל, את Linksys WRT54G תהיה בחירה טובה.
| |||
| |||
| שלום שוב. היי יש עכשיו את הנייד ואת נתב המתאימה בתולה התקשורת. אני כבר אחרי ההוראות, אני בעצם הכניסו את דיסק ההתקנה של המחשב השולחני שלי (אשר כבר הייתה גישה לאינטרנט) וכן בעקבות 'קל להתקין אשף' אשר ניגש. הכל נראה עובד, נכון האורות נמצאים על הנתב, חיבור האינטרנט שלי הוא בסדר גמור עבור שולחן העבודה של המחשב אני עם זאת, אין חיבור של מחשב נייד. מישהו יודע למה? האם אני צריך מתאם, את הנייד היא אלחוטית זמינה, לא בטוח אם היא בכל זאת שולחן העבודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP | grewy29 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 15:35 |
| חיבור האינטרנט הנייד | tinkerbell | כללי תוכנות צ 'אט | 21 | ה -15 בחודש אוקטובר 2008 13:02 |
| Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא | akhlaq768 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 אוקטובר 2007 13:53 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | asuvfr | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 אוקטובר 2007 16:50 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | daveonyx | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 9th אפריל 2007 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |