![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš netrukus bus įsigyti kompiuterį ir, be abejo, reikia interneto. Tuo metu aš laidinio ryšio su šeima kompiuterio, manau, kad jos plačiajuosčio mokėjimas, kuris apima telefono ir spaudimo žiniasklaidoje. Taigi, kaip aš eiti apie tai, kaip Internet nešiojamas, tai ten man reikia ką nors pirkti ar tai gauti kitą interneto ryšį klausimu. Bet atsakymai bus labai dėkingi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikės bevielio ryšio kabelis maršrutizatorius, kad jūsų Mergelių tiekiamos modemas bus jungiami į.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... darant prielaidą, kad tai Mergelių Cable Linksys WRT54g bus geras pasirinkimas.
| |||
| |||
| Sveiki dar kartą. Hi turėti nešiojamąjį kompiuterį dabar ir maršrutizatorius, kurie veikia Virgin Media. Aš po instrukcijas, aš iš esmės įdėti diegimo diską į savo kompiuterio (tai jau turėjo prieigą prie interneto) ir po to "lengvai diegimo vedlys", kuris atėjo. Viskas, atrodo, yra darbo, teisinga žiburiai esantis maršrutizatorius, mano internetas yra bauda už kompiuterį aš vis dėlto neturime nešiojamas ryšys. Anyone know why? Ar man reikia adapterio, nešiojamas belaidis įjungtas, nėra tikras, ar Desktop nors. |