![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. I bude čoskoro zakúpení notebooku a budú samozrejme chcieť internetu. V tejto chvíli mám káblové pripojenie na rodiny desktopových PC, myslím, že jeho širokopásmového pripojenia, platby, ktorá obsahuje telefónne a panenského médií. Tak, ako mám ísť, ako dostať internet na notebooku, je tam niečo, čo potrebujete kúpiť, alebo je to otázka, ako sa dostať inou internetovou prípojkou. Všetkých odpovedí by bolo veľmi ocenené! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potrebovať bezdrôtový smerovač kábel, že vaša Panny modem budú dodané do plug.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... predpokladom tohto je Panenské Satelit, je Linksys WRT54G by byť dobrou voľbou.
| |||
| |||
| Dobrý deň znova. Ahoj má laptop a hned smerovač, ktorý pracuje pre panenský médií. Som sa riadila pokynmi, v podstate som dal inštalačný disk v mojom PC (ktoré už prístup k internetu) a nasledovala 'jednoduchú inštaláciu sprievodca', ktorý prišiel. Všetko sa zdá byť pracovné, správne osvetlenie sú na routeru, moje internetové pripojenie je v poriadku na počítači som však nemajú pripojenie k notebooku. Ktokoľvek viete prečo? Potrebujem adaptér, notebooku je bezdrôtové povolená, ak nie ste istí, aj keď je na ploche. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. jún 2009 15:35 |
| Laptop internetové pripojenie | Tinkerbell | Všeobecné Software Chat | 21 | 15. októbra 2008 13:02 |
| Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie | akhlaq768 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 24. október 2007 13:53 |
| Pripojenie k internetu pomoci | asuvfr | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. októbra 2007 16:50 |
| Pripojenie k internetu pomoci | daveonyx | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 9 apríla 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |