![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Ја ћу ускоро бити купујете лаптоп и воља очито оскудица то. Тренутно имам ожичен везу на породичном десктоп ПЦ, мислим да је један њен широкопојасног плаћања која укључује телефон и девице медија. Па како могу ићи око добијања интернету на лаптоп, постоји нешто што потреба за или је то ствар узимајући другу Интернет везу. Било који одговоре би било много поштовати! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мораћете ће вам кабл радио рутери да је ваш модем добијате Девица ће укључити у.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп .... претпостављив ово је Девица кабл, на Линксыс УРТ54Г би бити добар избор.
| |||
| |||
| Хелло агаин. Бок има лаптоп и сада усмјеривач који ради за Девичанска медија. Ја сам следио упутства, у основи сам ставити инсталациони диск у мој десктоп ПЦ (који је већ имао приступ интернету), а пратили 'лако инсталирате чаробњака "који је дошао горе. Све се чини се да ради, исправан светла су присутна на рутери, моја интернет веза је фино за Стоно рачунар сам ипак нема везе за лаптоп. Било ко кноткле зашто? Да ли је потребна адаптер, радио је лаптоп је омогућено, не сигуран ако десктопу је ипак. |