![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba.
Yakında bir dizüstü bilgisayar satın alma olacak açıkçası internet isteyeceklerdir. Şu anda ben aile masaüstü bilgisayarda bir kablolu bağlantı var, onun geniş bantlı bir ödeme olan telefon ve bakire medya içeren düşünüyorum. Peki nasıl bir dizüstü bilgisayar üzerinde internet alma, git yapmak var ben satın almak veya başka bir internet bağlantısı alma meselesi ihtiyaç vardır. Herhangi bir yanıt büyük mutluluk duyacağız! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sizi Virgin verilen modemi olarak fiş bir kablo kablosuz yönlendirici gerekir.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet .... Bu Virgin Kablo, olduğunu varsayarak bu Linksys WRT54G de iyi bir seçim olabilir.
|
|||
|
|||
|
Tekrar merhaba.
Merhaba şimdi ve bir yönlendirici olan medya bakire için çalışmaktadır dizüstü bilgisayar var. Yani, temel masaüstü PC yükleme diski koymak yönergeleri takip ettik (ki zaten) internet erişimi vardı ve 'kolay' da geldi sihirbazı yüklemek izledi. Her görünen, doğru ışık Router üzerinde bulunan, benim internet bağlantısı iyi Ben ancak, dizüstü bilgisayar için hiçbir bağlantısı olan masaüstü bilgisayar için çalışıyor gibi. Herkes Neden biliyor musun? Eğer masaüstü ama ben, bir dizüstü bilgisayar, kablosuz, emin değilim etkin bir adaptöre ihtiyacınız var. |