![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Мені скоро буде придбання ноутбука і, очевидно, хочуть в Інтернет. На даний момент у мене є провідне з'єднання на настільному ПК сім'ї, я вважаю своїм широкосмугового платіж, який включає в себе телефонні і Virgin Media. То як же мені йти про отримання інтернет на ноутбуку, там что-то мені потрібно купити чи це питання отримання іншого інтернет-з'єднання. Будь-які відповіді, буде прийнята з вдячністю! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам знадобиться бездротовий маршрутизатор кабелю Богородиці, що ваш модем буде поставлятися в плагін.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... Вважаючи це Віргінські кабелю, Linksys WRT54G буде гарним вибором.
| |||
| |||
| Вітаю ще раз. Привіт є ноутбук, і тепер маршрутизатор, який працює на Virgin Media. Я слідував інструкціям, я в принципі поставити інсталяційний диск у моєму робочому столі комп'ютера (які вже мали доступ до Інтернету), а після 'Easy Install Wizard', який вийшов. Все, як видається, працюють, відповідні індикатори перебувають на маршрутизатор, моє підключення до інтернету штрафу для настільного комп'ютера Я ж не мають ніякого відношення до ноутбука. Хто-небудь знати, чому? Чи потрібно адаптер, ноутбук є бездротовим, не впевнений, хоча робочий стіл. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер | grewy29 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 червня 2009 15:35 |
| Ноутбук підключення до Інтернету | Tinkerbell | General Software чат | 21 | 15 жовтня 2008 13:02 |
| Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення | akhlaq768 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 24 жовтня 2007 13:53 |
| Підключення до Інтернету допомогу | asuvfr | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 7 жовтня 2007 16:50 |
| Підключення до Інтернету допомогу | daveonyx | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 9 квітня 2007 13:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |