menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Internetové připojení mystery

Reply

Thread Nástroje
Old 27. Září 2007, 07:07
Nový člen skupiny

Default Internetové připojení mystery

Nazdar,
Je tu někdo, kdo ví něco o tomto:

Jsem pomocí vytáčeného připojení k internetu a já jsem neměla problém s připojením k mým ISP. I stanovena souvislosti se správnou rychlostí a já jsem indikaci přenosu dat. Přestože moje připojení na internet nefunguje. Když zkusím jakéhokoli internetového prohlížeče, nebo jakéhokoliv softwaru vyžaduje internet neexistuje žádná zpráva o připojení k internetu.

Pls. o pomoc
Old 20.prosince 2007, 03:48
Člen Skupina

zkuste toto ..

přejděte na Start> Spustit> CMD> OK> ipconfig / ALL> ipconfig / renew> ipconfig / UVOLNĚNÍ

dejte mi vědět, jak se dostat na u
Old 26.prosince 2007, 01:08
Nový člen skupiny

Děkujeme Vám za Vaši odpověď, ale nic měnit. Po ipconfig / renew (nebo ipconfig / release) další zprávu se zobrazí:
"Žádná operace mohou být prováděny na místní spoje a zároveň má mediální odpojen"

Moje dial-up připojení je aktivní, se přidělí IP adresu, ale nemohu dostat k internetu.

BR
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nestabilní připojení k internetu - Internet Cox ISP grewy29 Sítě, Modemy & VoIP 0 1. červen 2009 15:35
Pomalé připojení k Internetu ThisIsMyName Sítě, Modemy & VoIP 7 31. leden 2009 11:50
LAN / Internet připojení problémy lloydwoodford91 Sítě, Modemy & VoIP 7 26. května 2008 05:38
Připojení k internetu pomoci asuvfr Sítě, Modemy & VoIP 1 7. října 2007 16:50
Připojení k internetu pomoci daveonyx Sítě, Modemy & VoIP 11 9 dubna 2007 13:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.