manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Internet veza mystery

Reply

Thread Tools
Old 27. Ruj 2007, 07:07
Novi član grupe

Default Internet veza mystery

Bok,
Ima li tko zna nešto o tome:

Im 'koristeći dialup internet vezu a ja nemam problema sa priključkom na moj ISP. Sam uspostavio vezu s pravilnom brzinom i sam indikacije prijenos podataka. Iako, moja internet veza ne radi. Našto JA probati bilo kojeg Internet preglednika ili bilo koji softver koji zahtijevaju internetu postoji poruku o ne internet.

Pls. za pomoć
Old 20. prosinca 2007, 03:48
Member Group

probati ovaj ..

idite na Start> Run> Cmd> OK> ipconfig / ALL> ipconfig / renew> ipconfig / RELEASE

pustiti mene znati kako u dobiti na
Old 26. prosinca 2007, 01:08
Novi član grupe

Hvala Vam na odgovoru, ali ništa promijenila. Nakon ipconfig / renew (ili ipconfig / release) i prikazat će se sljedeća poruka:
"Ne može se rad obavlja na području vezu dok je isključen medijima"

Moj dial-up veza je aktivna sa dodijeljene IP adrese, no ne mogu doći do Interneta.

BR
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox grewy29 Networking, Modemi & VoIP 0 1. lipnja 2009 15:35
Sporo Internet Connection ThisIsMyName Networking, Modemi & VoIP 7 31 siječanj 2009 11:50
LAN / Internet veza problemi lloydwoodford91 Networking, Modemi & VoIP 7 26. svibanj 2008 05:38
Internet priključak pomoć asuvfr Networking, Modemi & VoIP 1 7. listopad 2007 16:50
Internet priključak pomoć daveonyx Networking, Modemi & VoIP 11 9. travanj 2007 13:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.