![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ima li tko zna nešto o tome: Im 'koristeći dialup internet vezu a ja nemam problema sa priključkom na moj ISP. Sam uspostavio vezu s pravilnom brzinom i sam indikacije prijenos podataka. Iako, moja internet veza ne radi. Našto JA probati bilo kojeg Internet preglednika ili bilo koji softver koji zahtijevaju internetu postoji poruku o ne internet. Pls. za pomoć |
|
| |||
| |||
| probati ovaj .. idite na Start> Run> Cmd> OK> ipconfig / ALL> ipconfig / renew> ipconfig / RELEASE pustiti mene znati kako u dobiti na |
|
| |||
| |||
| Hvala Vam na odgovoru, ali ništa promijenila. Nakon ipconfig / renew (ili ipconfig / release) i prikazat će se sljedeća poruka: "Ne može se rad obavlja na području vezu dok je isključen medijima" Moj dial-up veza je aktivna sa dodijeljene IP adrese, no ne mogu doći do Interneta. BR |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox | grewy29 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 1. lipnja 2009 15:35 |
| Sporo Internet Connection | ThisIsMyName | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 31 siječanj 2009 11:50 |
| LAN / Internet veza problemi | lloydwoodford91 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 26. svibanj 2008 05:38 |
| Internet priključak pomoć | asuvfr | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. listopad 2007 16:50 |
| Internet priključak pomoć | daveonyx | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 9. travanj 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |