פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

חיבור האינטרנט מסתורין

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ספטמבר 2007, 07:07
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור האינטרנט מסתורין

הי,
האם יש מישהו שיודע משהו על זה:

אני משתמש בחיבור אינטרנט dialup ואני לא בעיה עם החיבור לספק האינטרנט שלי. הקמתי את מהירות החיבור עם ראוי ויש לי אינדיקציה להעברת נתונים. אמנם, חיבור האינטרנט שלי לא עובד. כשאני מנסה בכל דפדפן אינטרנט או כל תוכנה המחייב באינטרנט יש הודעה על שום חיבור לאינטרנט.

Pls. לעזרה
Old 20 דצמבר 2007, 03:48
חבר קבוצת

נסה את זה ..

לך ל START> הפעלה> CMD> אישור> IPConfig / הכל> IPConfig / renew> IPConfig / Release

תן לי לדעת איך לקבל על U
Old 26 דצמבר 2007, 01:08
קבוצת חברות חדשות

תודה על תשובתך, אבל שום דבר לא השתנה. לאחר ipconfig / renew (או ipconfig / שחרור) את ההודעה הבאה תוצג:
"לא ניתן לבצע פעולה על Local Area Connection יש התקשורת בזמן שהוא מנותק"

אזור חיוג פעילה עם כתובת ה-IP שהוקצתה אבל אני לא יכול להגיע לאינטרנט.

BR
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP grewy29 רישות, מודמים & VoIP 0 ב -1 יוני 2009 15:35
חיבור אינטרנט איטי ThisIsMyName רישות, מודמים & VoIP 7 31 ינואר 2009 11:50
LAN / בעיות התחברות לאינטרנט lloydwoodford91 רישות, מודמים & VoIP 7 26 במאי 2008 05:38
עזרה בחיבור האינטרנט asuvfr רישות, מודמים & VoIP 1 7 אוקטובר 2007 16:50
עזרה בחיבור האינטרנט daveonyx רישות, מודמים & VoIP 11 9th אפריל 2007 13:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.