![]() |
|
| |||
| |||
| הי, האם יש מישהו שיודע משהו על זה: אני משתמש בחיבור אינטרנט dialup ואני לא בעיה עם החיבור לספק האינטרנט שלי. הקמתי את מהירות החיבור עם ראוי ויש לי אינדיקציה להעברת נתונים. אמנם, חיבור האינטרנט שלי לא עובד. כשאני מנסה בכל דפדפן אינטרנט או כל תוכנה המחייב באינטרנט יש הודעה על שום חיבור לאינטרנט. Pls. לעזרה |
|
| |||
| |||
| נסה את זה .. לך ל START> הפעלה> CMD> אישור> IPConfig / הכל> IPConfig / renew> IPConfig / Release תן לי לדעת איך לקבל על U |
|
| |||
| |||
| תודה על תשובתך, אבל שום דבר לא השתנה. לאחר ipconfig / renew (או ipconfig / שחרור) את ההודעה הבאה תוצג: "לא ניתן לבצע פעולה על Local Area Connection יש התקשורת בזמן שהוא מנותק" אזור חיוג פעילה עם כתובת ה-IP שהוקצתה אבל אני לא יכול להגיע לאינטרנט. BR |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP | grewy29 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 15:35 |
| חיבור אינטרנט איטי | ThisIsMyName | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 31 ינואר 2009 11:50 |
| LAN / בעיות התחברות לאינטרנט | lloydwoodford91 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 26 במאי 2008 05:38 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | asuvfr | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 אוקטובר 2007 16:50 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | daveonyx | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 9th אפריל 2007 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |