mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Internetas paslaptis

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 27, 2007, 07:07
Naujas Narys

Labas,
Ar kas nors žino ką nors apie tai:

I'm using dial-up interneto ryšį ir aš ne problema ryšį su savo ISP. Aš nustatytas ryšys su tinkamą greitį ir turiu nurodyti duomenų perdavimas. Nors, mano internetas neveikia. Kai bandau bet interneto naršyklę arba bet kokią programinę įrangą reikia internete yra ne pranešimas apie interneto ryšį.

Pls. pagalbos
Old Gruodis 20, 2007, 03:48
Narys

pabandykite ..

Eikite į START> RUN> CMD> OK> ipconfig / all> ipconfig / renew> ipconfig / release

let me know how u get on
Old Gruodis 26, 2007, 01:08
Naujas Narys

Ačiū už atsakymą, bet nieko pakeisti. Po ipconfig / renew (arba ipconfig / release) Kitas pranešimą:
"Jokia veikla negali būti atliekami vietinio tinklo, o ji žiniasklaidos atjungtas"

Mano dial-up ryšį yra aktyvus su priskirtas IP adresas, bet aš negaliu pasiekti interneto.

BR
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.