menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Internetové pripojenie mystery

Reply

Thread Tools
Old 27. September 2007, 07:07
Nový člen skupiny

Default Internetové pripojenie mystery

Nazdar,
Je tu niekto, kto vie niečo o tomto:

Som pomocou vytáčaného pripojenia k internetu a ja som nemala problém s pripojením k mojim ISP. I stanovená súvislosti so správnou rýchlosťou a já jsem indikáciu prenosu dát. Hoci moje pripojenie na internet nefunguje. Když zkusím ľubovoľného internetového prehliadača, alebo akéhokoľvek softvéru vyžaduje internet neexistuje žiadna správa o pripojenie k internetu.

Pls. o pomoc
Old 20.prosince 2007, 03:48
Člen Skupina

skúste toto ..

prejdite na Štart> Spustiť> CMD> OK> ipconfig / ALL> ipconfig / renew> ipconfig / UVOĽNENIA

dajte mi vedieť, ako sa dostať na u
Old 26.prosince 2007, 01:08
Nový člen skupiny

Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď, ale nič meniť. Po ipconfig / renew (alebo ipconfig / release) ďalšiu správu sa zobrazí:
"Žiadna operácie môžu byť vykonávané na miestne spojenia a zároveň má mediálne odpojený"

Moja dial-up pripojenie je aktívne, sa pridelí IP adresu, ale nemôžem dostať k internetu.

BR
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP grewy29 Siete, Modemy & VoIP 0 1. jún 2009 15:35
Pomalé pripojenie k Internetu ThisIsMyName Siete, Modemy & VoIP 7 31. január 2009 11:50
LAN / Internet pripojenie problémy lloydwoodford91 Siete, Modemy & VoIP 7 26. mája 2008 05:38
Pripojenie k internetu pomoci asuvfr Siete, Modemy & VoIP 1 7. októbra 2007 16:50
Pripojenie k internetu pomoci daveonyx Siete, Modemy & VoIP 11 9 apríla 2007 13:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.