![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Je tu niekto, kto vie niečo o tomto: Som pomocou vytáčaného pripojenia k internetu a ja som nemala problém s pripojením k mojim ISP. I stanovená súvislosti so správnou rýchlosťou a já jsem indikáciu prenosu dát. Hoci moje pripojenie na internet nefunguje. Když zkusím ľubovoľného internetového prehliadača, alebo akéhokoľvek softvéru vyžaduje internet neexistuje žiadna správa o pripojenie k internetu. Pls. o pomoc |
|
| |||
| |||
| skúste toto .. prejdite na Štart> Spustiť> CMD> OK> ipconfig / ALL> ipconfig / renew> ipconfig / UVOĽNENIA dajte mi vedieť, ako sa dostať na u |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď, ale nič meniť. Po ipconfig / renew (alebo ipconfig / release) ďalšiu správu sa zobrazí: "Žiadna operácie môžu byť vykonávané na miestne spojenia a zároveň má mediálne odpojený" Moja dial-up pripojenie je aktívne, sa pridelí IP adresu, ale nemôžem dostať k internetu. BR |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. jún 2009 15:35 |
| Pomalé pripojenie k Internetu | ThisIsMyName | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. január 2009 11:50 |
| LAN / Internet pripojenie problémy | lloydwoodford91 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 26. mája 2008 05:38 |
| Pripojenie k internetu pomoci | asuvfr | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. októbra 2007 16:50 |
| Pripojenie k internetu pomoci | daveonyx | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 9 apríla 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |