менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення до Інтернету таємниця

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 вересня 2007, 07:07
Нові члени групи

Default Підключення до Інтернету таємниця

Привіт,
Чи може хтось знає про це:

Я використовуєте комутоване підключення до Інтернету, і я не проблеми з підключенням до мого провайдера. Я встановив зв'язок з належною швидкістю, і я вказівку передачі даних. Хоча, моє підключення до Інтернету не працює. Коли я намагаюся будь-якого Інтернет-браузера або програмного забезпечення вимагають інтернеті є повідомлення про немає підключення до Інтернету.

Pls. за допомогу
Old 20 грудня 2007, 03:48
Член групи

Try This ..

У меню Пуск> Виконати> CMD> ОК> IPCONFIG / ALL> IPCONFIG / Поновити> IPCONFIG / RELEASE

Дозвольте мені знати, як потрапити на U
Old 26 грудня 2007, 01:08
Нові члени групи

Спасибі за Вашу відповідь, але нічого не змінилося. Після IPCONFIG / відновити (або Ipconfig / Release) наступного виводиться повідомлення:
"Ні операції можуть виконуватися по локальній мережі, хоча вона Медіа відключений"

Моє модемне з'єднання є активним до покладених на адресу IP, але не можу досягти в Інтернеті.

BR
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер grewy29 Мережа, Модеми & VoIP 0 1 червня 2009 15:35
Повільне з'єднання з інтернет ThisIsMyName Мережа, Модеми & VoIP 7 31 січня 2009 11:50
LAN / проблеми підключення до Інтернету lloydwoodford91 Мережа, Модеми & VoIP 7 26 травня 2008 05:38
Підключення до Інтернету допомогу asuvfr Мережа, Модеми & VoIP 1 7 жовтня 2007 16:50
Підключення до Інтернету допомогу daveonyx Мережа, Модеми & VoIP 11 9 квітня 2007 13:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.