по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Интернет връзката не работи - Xbox 360 настройка

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 23:13
Новите държави Група

Default Интернет връзката не работи - Xbox 360 настройка

Добре. Аз проведе през Ethernet кабел ми тавански и в стаята ми да ми Xbox 360. на Xbox не получава сигнал образуват кабел. тя е уредила чрез NETGEAR Ethernet превключите и зелената светлина, която normaly мига завинаги само мига за около секунда след което се отива за две секунди след това се превръща отново. когато куката го към компютър работи на Windows XP съобщението казва имам малко да не connectivty. Аз също опитах resesting на рутера и се използват различен кабел (на differernt мозък работи добре). Работата е да отрежете тел, тъй като тя е била 250 фута и аз само необходими около 100 или така и ние приложен ново нещо на края. Ние направихме, че те са в правилната цел (те отидоха кафяво, кафяво бяло, зелено, бяло зелено, синьо, синьо бяло и оранжево, оранжево бяло), но все още е телени побъркани. Има ли нещо, което може да бъде наред с тел или е на Ethernet ключ. А и когато кабел е включен в компютъра зелена светлина мига постоянно.
Old 21 юни 2009 г., 12:56
Новите държави Група

Default Интернет връзката не работи - Xbox 360 настройка

Ако различните мозък работи добре тогава проблемът трябва да бъде кабел. Кабела ли може да бъде кросоувър кабел (много дълго тях често се) така, въпреки че сте свързани го по същия начин средата два часа кабели могат да се объркали. Или това, или сте го направите грешка при уреждане на жици или crimped края на това зле.

Най-долу ред, кабела е виновен, нито купи нова или ремонт на тази, която имате.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нова настройка на звука и не работи (всички инсталирани драйвери) shahid Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 26 Юни 2009 09:42
Ethernet връзка - Пристанища на компютъра не работи Poeticsoul44 В мрежа, модеми & VoIP 1 20 февруари 2009 05:04
Дистанционно Desktop връзката не работи HelpohHelp В мрежа, модеми & VoIP 4 25 Jan 2009 15:12
USB връзката не работи. RSC Windows операционни системи 7 3 Feb 2008 02:04
Xbox + бр връзка проб merton123 В мрежа, модеми & VoIP 2 17 Jan 2008 19:13
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc