Σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί - XBox 360 setup Εντάξει. I διήρκεσε ένα καλώδιο Ethernet μέσω σοφίτα μου και στο δωμάτιό μου για να μου Xbox 360. το Xbox δεν λαμβάνει σήμα μορφή το καλώδιο. είναι αγκύλος μέχρι Netgear Ethernet μέσω ενός διακόπτη και το πράσινο φως που αναβοσβήνει κανονικά αναβοσβήνει πάντα μόνο για περίπου ένα δευτερόλεπτο στη συνέχεια φεύγει για δύο δευτερόλεπτα, στη συνέχεια μετατρέπει πάλι. όταν γάντζο το πάνω σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP για το μήνυμα που λέει να έχω λίγο δεν connectivty. Επίσης, προσπάθησε resesting το router και να χρησιμοποιείται ένα διαφορετικό καλώδιο (το καλώδιο differernt έργων προστίμου). Το πράγμα είναι να κοπεί το καλώδιο επειδή ήταν 250 πόδια και εγώ μόνο που χρειάζονται περίπου 100 ή έτσι και εμείς που επισυνάπτεται ένα νέο θέμα για το τέλος. κάναμε ήταν βέβαιος ότι με τη σωστή σειρά (πήγαν καφέ, λευκό καφέ, πράσινο, πράσινο λευκό, μπλε, λευκό μπλε και πορτοκαλί, πορτοκαλί λευκό), αλλά εξακολουθεί να είναι το σύρμα θάλασσα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να είναι καλά με το σύρμα ή μήπως είναι η ethernet switch. Ω και, όταν το καλώδιο είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή το πράσινο φως αναβοσβήνει συνεχώς. |