μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί - XBox 360 setup

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 23:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί - XBox 360 setup

Εντάξει. I διήρκεσε ένα καλώδιο Ethernet μέσω σοφίτα μου και στο δωμάτιό μου για να μου Xbox 360. το Xbox δεν λαμβάνει σήμα μορφή το καλώδιο. είναι αγκύλος μέχρι Netgear Ethernet μέσω ενός διακόπτη και το πράσινο φως που αναβοσβήνει κανονικά αναβοσβήνει πάντα μόνο για περίπου ένα δευτερόλεπτο στη συνέχεια φεύγει για δύο δευτερόλεπτα, στη συνέχεια μετατρέπει πάλι. όταν γάντζο το πάνω σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP για το μήνυμα που λέει να έχω λίγο δεν connectivty. Επίσης, προσπάθησε resesting το router και να χρησιμοποιείται ένα διαφορετικό καλώδιο (το καλώδιο differernt έργων προστίμου). Το πράγμα είναι να κοπεί το καλώδιο επειδή ήταν 250 πόδια και εγώ μόνο που χρειάζονται περίπου 100 ή έτσι και εμείς που επισυνάπτεται ένα νέο θέμα για το τέλος. κάναμε ήταν βέβαιος ότι με τη σωστή σειρά (πήγαν καφέ, λευκό καφέ, πράσινο, πράσινο λευκό, μπλε, λευκό μπλε και πορτοκαλί, πορτοκαλί λευκό), αλλά εξακολουθεί να είναι το σύρμα θάλασσα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να είναι καλά με το σύρμα ή μήπως είναι η ethernet switch. Ω και, όταν το καλώδιο είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή το πράσινο φως αναβοσβήνει συνεχώς.
Old 21 Ιουν 2009, 12:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί - XBox 360 setup

Αν το καλώδιο διαφορετικά έργα πρόστιμο τότε το πρόβλημα πρέπει να είναι το καλώδιο. Το καλώδιο έχεις μπορεί να είναι ένα crossover καλώδιο (πολύ καιρό αυτά που συχνά είναι), ώστε ακόμη κι αν αυτό συνδέεται με τον ίδιο τρόπο τα δύο μεσαία καλώδια μπορούν να συγχέονται. Είτε ή ότι κάνατε ένα λάθος σε κάνει να οργανώνουν τα καλώδια ή έχετε πτυχωτά το τέλος του άσχημα.

Τελικά, το καλώδιο είναι υπαίτια, είτε αγοράζει ένα καινούργιο ή επισκευή τη μια έχετε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα ρύθμιση και ήχου δεν δουλεύει (όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης) Shahid Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 26 Ιουν 2009 09:42
Ethernet Connection - Λιμένες για PC Δεν εργασίας Poeticsoul44 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 20 Φεβ 2009 05:04
Remote Desktop Connection Δεν Εργασίας HelpohHelp Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 25 Ιαν 2009 15:12
Η σύνδεση USB δεν λειτουργεί. RSC Λειτουργικά συστήματα Windows 7 3 Φεβ 2008 02:04
Xbox + τεμ σύνδεση προβληματικ merton123 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 17 Ιαν 2008 19:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.