manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Internet veza ne radi - Xbox 360 setup

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 23:13
Novi član grupe

Default Internet veza ne radi - Xbox 360 setup

U redu. I otrča jedan Ethernet kabel preko moje i potkrovlje u moju sobu u moje Xbox 360. Xbox ne prima signal obrazac kabel. to je upecan gore kroz netgear Ethernet preklopnik i zeleno svjetlo da normaly blinks zauvijek samo blinks oko drugog onda ide van onda za dvije sekunde okretala na leđa. kad sam ga prikopčati na računalo trčanje na Windows XP poruku kaže da ima malo nema connectivty. Također sam pokušao resesting na ruter i koristiti neku drugu kabel (kabel differernt se radi fino). Stvar mi je rezati žice jer je 250 stopa i ja samo je potrebno oko 100 ili na taj način i mi privitku novu stvar na kraju. napravili smo sigurni da su u pravu reda (oni su išli smeđa, smeđa, bijela, zelena, zelena, bijela, plava, plavo bijela i narančasta, narančasta bijelo), ali je još uvijek žica messed up. Ima li nešto što bi moglo biti u redu sa žicom ili ga je Ethernet preklopnik. Oh, i kada je kabel priključen na računalo je zeleno svjetlo blinks stalno.
Old 21. lipnja 2009, 12:56
Novi član grupe

Default Internet veza ne radi - Xbox 360 setup

Ako se različite kabel utvrde prekid zatim problem treba kabel. Kabel imaš svibanj biti ukriženi kabel (vrlo često su one duge), pa čak i ako je spojen na isti način na sredini dvije žice svibanj biti miješan gore. Ili to ili si učinio pogriješite u uređenje i žice ili ako uvijen kraju je loše.

Bottom line, kabel je greška, ili kupiti novu ili popraviti one koju imaju.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nova postava i zvuk ne radi (sve drivere instalirati) shahid Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 26. lipnja 2009 09:42
Ethernet Connection - Portovi na PC ne rade Poeticsoul44 Networking, Modemi & VoIP 1 20. veljača 2009 05:04
Remote Desktop Connection Not Working HelpohHelp Networking, Modemi & VoIP 4 25 siječanj 2009 15:12
USB veza ne radi. RSC Windows Operating Systems 7 3. veljača 2008 02:04
Xbox + PC Connection prob merton123 Networking, Modemi & VoIP 2 17 siječanj 2008 19:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.