kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Internet-kapcsolat nem működik - xbox 360 setup

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 23:13
Új tag Csoport

Default Internet-kapcsolat nem működik - xbox 360 setup

Ok. Futottam egy ethernet kábelét a padlásra, és én a szobámba, az én xbox 360. Az Xbox nem kap jelet alkotják a vezetéket. ez Bekapcsoltattam keresztül Netgear Ethernet switch és a zöld fény villog általában örökre csak villog körülbelül egy második, majd megy ki két másodpercig, majd fordul vissza. mikor horog fel a számítógépre a Windows XP fut az üzenetet azt mondja, már kicsit sem connectivty. Én is megpróbáltam resesting a router, és egy másik vezeték (a differernt vezetéket jól működik). Az a helyzet, hogy elvágja a drótot, mert 250 láb és csak szükség mintegy 100, vagy úgy, és csatolt egy új dolog a vége. gondoskodott arról, mi volt a helyes sorrendben (mentek barna, fehér, barna, zöld, fehér, zöld, kék, kék, fehér és narancssárga, narancs, fehér), de a drótot még mindig hírnök megjelöl. Van valami, ami rossz a vezetékes vagy ez az Ethernet kapcsoló. Ja, és ha a kábelt a számítógéphez csatlakoztatva a zöld fény folyamatosan villog.
Old Június 21 2009, 12:56
Új tag Csoport

Default Internet-kapcsolat nem működik - xbox 360 setup

Ha a másik zsinórt működik jól, akkor a problémát kell a vezetéket. A zsinór van lehet keresztezett vezeték (nagyon hosszú is sokszor), hogy még akkor is, ha csatlakozik akkor ugyanúgy a közel két vezetékek lehet keverve. Vagy ez, vagy ha nem hibázik a intézkedik a vezetékeket, vagy hullámkreppelt a vége, hogy rosszul.

Alsó sor, a zsinór a hibás, vagy vásárolni egy új, vagy a javítás van.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.