![]() |
|
| |||
| |||
| אישור. אני רץ על חוט באמצעות Ethernet שלי בעליית הגג אל החדר שלי שלי Xbox 360. את Xbox הוא לא מקבל את צורת האות חוט. הוא מכור עד א netgear Ethernet Switch ו אור ירוק כי normaly blinks לנצח רק blinks בערך שנייה לאחר מכן הולך מחוץ לשתי שניות ואז פונה שוב. כשאני צנורה אותו למחשב לפעול ב-Windows XP את ההודעה אומר לי לא מעט כדי connectivty. גם אני ניסיתי את הנתב resesting ומשומשים שונה מיתר (differernt את חוט עובד בסדר). העניין הוא שאנחנו לחתוך את החוט כי זה היה 250 רגל ואני רק לגבי הצורך 100 או כך ואנו המצורפת חדשה דבר על סיום. עשינו בטוח שהם היו בסדר הנכון (הם הלכו חום, חום לבן, ירוק, ירוק, לבן, כחול, כחול לבן, או כתום, כתום לבן) אך עדיין הוא חוט messed up. האם יש משהו שיכול להיות לא בסדר עם חוט או האם זה Ethernet Switch. הו וכאשר הוא חוט פקוק לתוך המחשב אור ירוק blinks מתמיד. |
|
| |||
| |||
| אם שונה מיתר עובד בסדר אז הבעיה חייבת להיות חוט. יש לך את חוט עשוי להיות crossover חוט (מאוד ארוכה אלו הם לעתים קרובות), כך גם אם אתה מחובר היא באופן זהה באמצע שני חוטים עשויים להיות מעורב למעלה. או זה או שאתה עשית טעות להפוך להסדיר את חוטי או שאתה crimped סוף אותו קשות. השורה התחתונה, על חוט הוא אשם, או לקנות אחד חדש או לתקן את אחד יש לך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Setup חדש ויציב לא עובד (כל מנהלי ההתקנים המותקנים) | shahid | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 26 יוני 2009 09:42 |
| חיבור Ethernet - יציאות על המחשב לא עובד | Poeticsoul44 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -20 פברואר 2009 05:04 |
| חיבור שולחן עבודה מרוחק 'לא עובדת | HelpohHelp | רישות, מודמים & VoIP | 4 | ה -25 בחודש ינואר 2009 15:12 |
| חיבור USB לא עובד. | RsC | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 3rd פברואר 2008 02:04 |
| Xbox PC + חיבור prob | merton123 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | -17 ינואר 2008 19:13 |
| שרשרת כלים | |
| |