![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai. Išbėgau Ethernet laidą per mano mansarda ir į mano kambarį, mano Xbox 360. Xbox negauna signalo forma laidą. jis yra užsikabinęs per NETGEAR Ethernet Switch, ir žalia šviesa, kad normaly mirksi mirksi visada tik apie antra ten eina ne dvi sekundes po to grįžta į. kai aš jį prijungti prie kompiuterio, kuriame veikia Windows XP žinutę sako aš truputį ne į connectivty. Aš taip pat bandė resesting maršrutizatorių ir naudojami skirtingose smegenų (differernt smegenys veikia puikiai). Dalykas Gaminame vielos, nes buvo 250 pėdų, ir man reikia tik apie 100 ar taip ir mes pridedamas naujas dalykas ant pabaigos. Mes pasistengėme, jie buvo teisinga tvarka (jie nuėjo ruda, ruda balta, žalia, žalia balta, žalia, mėlyna balta, oranžinė, oranžinė balta), bet vis dar yra vielos messed up. Ar yra kas nors, kad galėtų būti negerai su laidais, ar tai Ethernet Switch. O kai laidas prijungtas prie kompiuterio žalia šviesa mirksi nuolat. |
|
| |||
| |||
| Jei skirtingos smegenys veikia puikiai, tada problema reikia laido. Kordas turite gali būti crossover laidas (labai ilgus dažnai), kad net jei ji susijusi taip pat viduryje du laidai gali būti maišomas. Arba, kad ir tu padaryti klaidą sutvarkyti laidų ar jūs gofruotu jo pabaigos blogai. Bottom line, smegenys yra kaltas, arba pirkti nauja ar remontuoti vieną turite. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujoji sąranka ir garsas neveikia (vairuotojai visas įdiegtas) | Shahid | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Birželis 26, 2009 09:42 |
| Ethernet - Uostai PC Ne | Poeticsoul44 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 20 vasaris 2009 05:04 |
| Remote Desktop Connection neveikia | HelpohHelp | Networking, Modems & VoIP | 4 | 25 sausis 2009 15:12 |
| USB jungtis neveikia. | RSK | Windows "operacinės sistemos | 7 | 3 vasaris 2008 02:04 |
| Xbox + PC Connection Prob | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 17 sausis 2008 19:13 |
| Temos įrankiai | |
| |