rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Połączenie z Internetem nie działa - Xbox 360 konfiguracji

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 23:13
Nowe państwa grupy

Ok. I prowadził przewód ethernet poprzez moje poddasze i do mojego pokoju do mojego xbox 360. Xbox nie odbiera sygnału formie przewód. jest uzależniony się poprzez Netgear Ethernet i zielone światło miga normaly, że zawsze tylko miga na temat drugiego Następnie off dla dwóch sekund następnie włącza ponownie. kiedy należy go podłączyć do komputera działa w systemie Windows XP komunikat mówi, że nie mają niewielki connectivty. Ja również próbowałem resesting router i używane różnych sznura (w differernt kordowe działa). Rzecz jest nam cięcia drutu, ponieważ było 250 stóp i jedynie około 100 lub więcej, a my w załączeniu nowych rzeczy na końcu. zrobiliśmy, czy były one w odpowiedniej kolejności (udali brązowy, brązowy biały, zielony, zielony biały, błękitny, niebieski biały i pomarańczowy, pomarańczowy biały), ale nadal jest drutu messed up. Czy jest coś, że może być problem z drutu lub jej Ethernet. No i kiedy przewód jest podłączony do komputera zielone światło miga stale.
Old 21 czerwca 2009, 12:56
Nowe państwa grupy

Jeśli przewód różnych działa dobrze, to problem musi być przewód. Przewód masz może być crossover kordowe (bardzo długo te często są), więc nawet jeśli podłączony to ten sam sposób środku dwa kable mogą być mieszane w górę. Albo czy nie, że się pomylisz w organizację drutów lub kędzierzawy końcu to źle.

Dolna linia, przewód jest błąd, albo kupić nowy lub naprawy jednej masz.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.