mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Conexiune la Internet, nu de lucru - Xbox 360 setup

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 23:13
Noile state Group

Ok. Am intalnit un cablu ethernet prin intermediul meu pod şi în camera mea să-mi Xbox 360. Xbox nu se primeşte un semnal de la cablu. este cuplat printr-o netgear ethernet switch şi lumina verde care clipeşte normaly totdeauna numai clipeşte timp de aproximativ o secunda apoi se stinge pentru două secunde, atunci se transformă pe spate. când am cârlig este de până la un calculator care rulează pe Windows XP spune mesajul am putin pentru a nu connectivty. De asemenea, am încercat resesting router şi folosit un alt cablu (de differernt cablu de lucrări bine). Chestia e că am tăiat sârmă, pentru că a fost de 250 de picioare si am doar nevoie de aproximativ 100 sau cam asa ceva si am ataşat un lucru nou pe final. ne-am facut sigur au fost, în ordinea corectă (s-au dus maro, alb, maro, verde, alb, verde, albastru, alb, albastru şi portocaliu, alb-portocaliu), dar de sârmă încă este în bară. Este ceva care ar putea fi probleme cu sârmă sau este Ethernet switch. Oh, atunci când şi cordonul de alimentare este conectat la computer lumina verde clipeşte constant.
Old 21 iunie 2009, 12:56
Noile state Group

În cazul în care cordonul diferite lucrări bine atunci problema trebuie să fie de cablu. Cordonul de alimentare te-ai mai fi un crossover cablu (foarte lung sunt de multe ori cele), astfel încât, chiar dacă aţi conectat-o la fel de mijloc două fire poate fi amestecat. Fie că ai făcut sau face o greşeală în amenajarea de fire sau ai cârlionţat la sfârşitul anului este de rau.

Concluzia, cordonul de alimentare este de vina, fie cumpăr unul nou sau repara o aveţi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.