![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду. И отрча један Етхернет кабл преко моје и поткровље у моју собу у моје Ксбокс 360. Ксбокс не прима сигнал образац кабл. то је упецан горе кроз нетгеар Етхернет комутатор и зелено светло да нормалы блинкс заувек само блинкс око другог онда иде ван онда за две секунде окретала на леђа. кад сам га прикопчати на рачунар трчање на Уиндоус КСП поруку каже да има мало нема цоннецтивты. Такође сам покушао ресестинг на рутери и користити неку другу кабл (кабл дифферернт се ради фино). Ствар ми је резати жице јер је 250 стопа и ја само је потребно око 100 или на тај начин и ми прилогу нову ствар на крају. направили смо сигурни да су у праву реда (они су ишли смедја, смедја, бела, зелена, зелена, бела, плава, плаво бела и наранџаста, наранџаста бело), али је још увек жица мессед уп. Има ли нешто што би могло бити у реду са жицом или га је Етхернет комутатор. Ох, и када је кабл прикључен на рачунар је зелено светло блинкс стално. |
|
| |||
| |||
| Ако се различите кабл утврде прекид затим проблем треба кабл. Кабл имаш мај бити укрижени кабл (врло често су оне дуге), па чак и ако је спојен на исти начин на средини две жице мај бити мијешан горе. Или то или си учинио грешку у уређење и жице или ако увијен крају је лоше. Боттом лине, кабл је грешка, или купити нову или поправити оне коју имају. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова постава и звук не ради (све дривер инсталирати) | схахид | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 26. јуна 2009 09:42 |
| Етхернет Цоннецтион - портови на ПЦ не раде | Поетицсоул44 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 20 фебруар 2009 05:04 |
| Ремоте Десктоп Цоннецтион Нот Уоркинг | ХелпохХелп | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 25 јануар 2009 15:12 |
| УСБ веза не ради. | РСЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 3 фебруар 2008 02:04 |
| Ксбокс + ПЦ Цоннецтион проб | мертон123 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 17 јануар 2008 19:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |